Trabzon Ceyhun'u bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Ceyhunu bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 11:39

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ve yönetimin aklının transferlerde olması, futbolcuların da sezon sonu rehavetine girmesi hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi taraftarları endişelendiriyor.

Turkcell Süper Lig'in son haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, zorlu derbiye motive olmakta güçlük çekiyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve yönetimin aklının transferde olması, futbolcuların ise sezona bitti gözüyle bakarak rehavete girmesi, Fenerbahçe öncesi taraftarları endişeye sürüklüyor. Fenerbahçe maçı öncesi yurt dışında futbolcu izlemeye giden Yanal, futbolculara takım oyununu ön planda tutmaları konusunda uyarılar yaptı. Takımdaki motivasyon bozukluğunun da farkında olan Yanal, "Bizim kimseden korkumuz yok. Herkes sahaya çıkıp elinden geleni yapsın, bu maç bizim kalitemizi kanıtlama açısından çok önemli" dedi.

Bu arada Fenerbahçe maçı öncesi futbolcularla tesislerde bir toplantı yapmayı planlayan Yanal'ın, burada hekesle tek tek görüşerek motive etmesi bekleniyor.

YANAL, RUKAVİNA'YI İZLEDİ

Bu arada dün akşam Başkan Sadri Şener'le Hırvatistan'da Hajduk Split'in kupa maçında Dinamo Zagrep ile oynadığı maçı izleyen Teknik Direktör Ersun Yanal hayal kırıklığı yaşadı. Bordo - mavili takımın transfer gündeminde olan Florin Cernat'ın sakat olduğu için oynamadığı maçta 11'de sahaya çıkan ve 90 dakika sahada kalan genç forvet oyuncusu Ante Rukavina'nın ise etkisiz gözüktüğü belirtildi. Bu arada Yanal'ın Hajduk Split'te oynayan Kalinic'i de takip ettiği belirtildi.

YÖNETİM CUMA GÜNÜ TOPLANACAK

Trabzonspor yönetim kurulu Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi Cuma akşamı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelecek. Sadri Şener başkanlığında gerçekleşmesi planlanan toplantının bir bölümüne teknik direktör Ersun Yanal'ın da katılması ve izlenen futbolcularla transfer çalışmaları hakkında yönetime rapor vermesi bekleniyor. Bu arada Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu'nun, "Fenerbahçe maçına özel prim vermeyi düşünmüyoruz" açıklamasının camiada yankı uyandırması üzerine, Şener'in yöneticilerle konuşarak prim vermeyi gündeme getirmesi bekleniyor.

ÇAĞDAŞ'IN GÖZÜ ERSUN YANAL'DA

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın göreve gelmesi ile takımda vazgeçilmezler arasına girmeyi başaran Çağdaş Atan, sezon sonu sözleşmesi bitecek olması nedeniyle yönetimden kendisine yeni bir teklif yapılmasını bekliyor. Trabzonspor'da kalmak istediğini yönetime ileten Çağdaş'ın durumunun bu futbolcu hakkındaki kesin kararını henüz açıklamayan Ersun Yanal'a bağlı olduğu belirtildi.

CEYHUN GÜLSELAM'DA MUTLU SON

Trabzonspor'un Almanya üçüncü lig takımlarından Unterhaching'den transfer ettiği Ceyhun Gülselam'ın gelişinin bir hafta ertelendiği ve önümüzdeki hafta Türkiye'ye geleceği açıklandı. Cumartesi günü Almanya Regionalliga Sued Ligi'nde zirve yarışı açısından büyük önem taşıyan maçta Unterhaching formasıyla Stuttgart karşısında sahaya çıkacak Ceyhun'un bu maçın ardından Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!