Trabzon attı, yattı:2-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon attı, yattı:2-0
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Karabük'ü Selahattin'in golleriyle geçerek averajla üçüncü sıraya yükseldi

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Trabzonspor, daha ilk dakikada Selahattin'in golüyle öne geçti. 6. dakikada nefis hareketlerle ceza alanına giren Selahattin'in plasesi farkı 2'ye çıkardı. Ogün ve Çetin sakatlanarak oyun dışı kalırken, Ünal ve Vugrineç'in şutları da Karabükspor direğinden geri döndü.

Trabzonspor zirve mücadelesini bırakmıyor. Bordo mavililer, Karabükspor'u genç yıldızı Selahattin'in golleriyle yenerek averajla üçüncü sıraya yükseldi. Trabzonspor maça hızlı başladı. 1. dakikada Ünal'ın ceza alanına gönderdiği topu Osman kale sahasına doldurdu. Selahattin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

6. dakikada Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı. Tolunay'ın pasıyla buluşan Selahattin nefis bir hareketle iki kişiden sıyrıldı. Ceza alanına girdiği anda plaseledi. Top kaleci Tene'nin yanından ve köşeden filelerle kucaklaştı.

19. dakikada Abdullah'la çarpışarak sakatlanan Ogün yerini Okan'a bıraktı. İlk yarı 2-0 Trabzon'un üstünlüğü ile buluştu.

63. dakikada Vugrineç soldan indi. Ayağının dışıyla arka direğe nefis bir top attı. Ünal dokundu, top yan direkten geri döndü.

67. dakikada sağdan Osman'ın yaptığı ortada kaleci Tene kaleyi terketti. Top boşta kaldı. Vugrineç boş kaleye şandalledi. Pintul'un sırtına çarpan top direğin üstüne vurdu ve auta gitti.

77. dakikada Dursun ortaladı. Senad'ın vuruşu savunmadan geri geldi. Erdoğan tamamladı. Kaleci Nihat mükemmel bir hareketle topu çeldi. Ve maç Trabzonspor’un 2-0 üstünlüğü ile bitti.

HAKEMLER: Sadık İlhan (**), Engin Çırakoğlu (**), Ercan İnegöllüler (**)

TRABZON: Nihat (***)- Osman (**), Ogün (*) (Dk.19 Okan **), Rada (**), Abdullah (****)- Ünal (***), Hüseyin (**), Tolunay (**), Orhan (**)- Selahattin (****), Çetin (**) (Dk.46 Vugrineç **)

KARABÜK: Tene (**)- Pintul (**), Serhat (**), Tahir (**) (Dk.82 İzzet), Serkan (**)- Seyit (**), Senad (**), Sedat (*), Dursun (**)- Erdoğan (**) (Dk.78 Tarkan *), Gürkan (*) (Dk.46 Yusuf *)

GOLLER: Dk.1 ve 6 Selahattin

SARI KARTLAR: Abdullah, Tolunay (Trabzon), Seyit, Tahir (Karabük)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!