Trabzon’a casus engeli

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’a casus engeli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

TEKNİK Direktör Giray Bulak, alınmasını istediği futbolcunun isminin kulüp içinden basına sızdırılması nedeniyle bu transferden vazgeçtiğini açıkladı.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Giray Bulak, daha önce planlananın aksine yardımcıları Temel Barutçu ve Lemi Çelik'i futbolcu izlemek için Bulgaristan'a göndermeyeceğini söyledi. Bulak, iki antrenörü Bulgaristan'a göndermekten vazgeçtiğini belirterek, ‘‘Bu gezimiz ve transfer çalışmalarımız duyulduğu için Bulgaristan seferini iptal ettik.

Bulgaristan defteri deşifre olduğu için artık kapandı. Artık başka yerde futbolcu bakacağız’’ dedi. Bulak, bir süre önce dış tranfserlerin basına sızdırıldığı için gerçekleşmediğini söylemiş ve kulüp içindeki casuslardan yakınmıştı. Bulak, haberler sonrası oyuncuların fiyatı 3 milyon marktan 10 milyon marka yükseldiğini ve karşı tarafı havaya soktuğunu da vurguladı.

Sergen için özel idman

Trabzonspor’un önceki gün yaptığı antrenmanda ayak bileğinde ağrı hisseden ve çalışmayı yarıda bırakan Sergen Yalçın, dün de riske edilmeyerek takımdan ayrı çalıştırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!