Toshack'tan 7 yasak

Güncelleme Tarihi:

Toshacktan 7 yasak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1997 00:00

Haberin Devamı

Futbol Şube Sorumlusu İlker Özbilek ile bir toplantı yapan ve yönetimden tam yetki alan Galli çalıştırıcı, hafta sonu yapılacak özel karşılaşmadan sonra takımda kimin gidip kimin kalacağını açıklayacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, artık takım içinde kendi kurallarını ve sistemini uygulayacağını söyledi. Galli çalıştırıcı, futbolcularının uymaları gereken kuralları içeren 7 maddelik bir liste hazırlarken, hafta sonu yapılacak özel karşılaşmadan sonra takımdan gideceklerin listesini yönetime vereceğini açıkladı.

Futbol Şube Sorumlusu İlker Özbilek ile dün görüşen Toshack, yönetimden tam yetki aldı. Galli çalıştırıcı, ‘‘Kimse Beşiktaş'ı geçen yılki takımla karşılaştırmasın. Geçen yıl ben yoktum ve tüm transferleri yönetim kurulu yaptı'' derken mevcut kadro ile Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanacaklarını belirtti.

İŞTE YASAKLAR

1 Bundan böyle hiçbir futbolcu takım hakkında demeç vermeyecek.

2 Kulübe zarar verecek davranışlarda bulunan oyuncular kadro dışı bırakılarak cezalandırılacak.

3 Hiç bir futbolcu takım arkadaşı ile sözlü tartışmaya girmeyecek.

4 Gece 12'den sonra gece kulübü ve barlarda görülen futbolculara en az 2 milyar liradan başlayarak 10 milyara kadar para cezası verilecek.

5 Bundan sonraki özel ve resmi maçlarda performansının altında bir oyun sergileyen futbolcu kadro dışı bırakılacak.

6 Tüm futbolcular kendi malzemelerinden sorumlu olacak. Antrenmanlara malzemesiz, geç gelen ya da katılmayan ağır para cezasına çarptırılacak.

7 Kamplarda programlanan yemeklerin dışında kimse ağzına yiyecek koymayacak. Sabah idmanına gelirken futbolculara özel yemek servisi yaptırılmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!