Toshack isyanlarda

Güncelleme Tarihi:

Toshack isyanlarda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü, yönetimin iç ve dış transfere 15 milyon dolar ayırmasına ve Recep konusundaki olumsuz tavrına tepki gösterdi.

Pembe tablo yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack yönetime ultimatom vererek, ‘‘Bana sunulan pembe tablo ortada yok. İç ve dış transfer için 30 milyon dolar ayrılmasını istedim. Ayrıca medyada çıkan her haber için kulübe çağrılıp suçlu gibi savunma veremem’’ dedi.

Ayrılabilirim

İngiltere ve İspanya'dan gelen teklifleriredderek Beşiktaş'ta 2000 yılına kadar kalmayı düşündüğünü ifade eden Toshack yönetimin istenilen düzeyde kadro kurulması için çaba göstermediğini iddia etti ve isteklerinin olmaması halinde ayrılabileceğini söyledi.

Mali sorunlar

Galli çalıştırıcının yakınlarına, ‘‘Benim Beşiktaş'a kazandırmak istediğim Nikiforov, Naibet ve Karpin'in maliyeti 30 milyon dolar. Ama yönetim iç ve dış transfer için sadece 12-15 milyon dolar ayırmış. Mali konulardaki eksiklik beni düşündürüyor’’ yorumunu yaptığı belirtildi.

Recep sıkıntısı

Toshack Recep konusunda yönetimin tutarsız tavır aldığını, bu konuda çok rahatsız olduğunu anlatırken şunları söyledi: ‘‘Sezon başında benden önce yönetim Recep'e tavır almıştı. Şimdi transfer zamanında sahip çıkıyorlar. Bu nasıl mantık anlayamadım.’’

Avrupa'da final için

Basındaki demeçleri yüzünden sürekli kulüp binasına çağrılıp kendisine suçlu muamelesi yapılmasından üzüntü duyduğunu da kaydeden Toshack, ‘‘Beşiktaş'ı Avrupa takımı yapmak için çalışıyorum. En iyi transferlerin yapılmasını istiyorum. Avrupa'da final oynamak için kesenin ağzını açmak lazım.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!