Toshack depremi

Güncelleme Tarihi:

Toshack depremi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galli hoca'nın Oktay'ın birliğinde sakatlanması ile ilgili sözlerine tepki gösteren Genelkurmay yetkilileri, başkan Seba'yı arayarak, Toshack'ın dikkatinin çekilmesini, gerekirse Beşiktaş ile ilişkisinin kesilmesini istediler. Yönetim yarın olağanüstü toplanıyor.

ORTALIK KARIŞTI

Beşiktaş Teknik Direktörü John Benjamin Toshack'ın, vatani görevini sürdürmekte olan Oktay'ın birliğinde sakatlanması ile ilgili olarak yaptığı açıklama ortalığı karıştırdı. Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba ile dün telefon görüşmesi yapan Genelkurmay Başkanlığı yetkilileri, Toshack'ın dikkatinin çekilmesini ve gerekirse Beşiktaş'la ilişkisinin kesilmesini istediler.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Genelkurmay yetkililerinin, Süleyman Seba ile yaptıkları ve sert bir dille tepkilerini dile getirdiği telefon görüşmesinin ardından, Başkan Seba, Beşiktaş yönetimini olağanüstü toplantıya çağırdı. Pazartesi günkü toplantının gündemini Toshack'ın sözleri oluşturuyor.

TOSHACK'IN SÖZLERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü'nün, ‘‘Böyle bir şey dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir. 30 yıl önceki önceki komünist rejimle yönetilen ülkelerde bile sporcular daha özenle korunuyordu.’’ şeklindeki sözlerine yanıt veren üst düzey bir askeri yetkili şöyle dedi:

GENELKURMAY HASSAS

‘‘Genelkurmay gerekli girişimleri yapmış ve Başkan Süleyman Seba'ya konunun hassasiyeti iletilmiştir. Sporcularımız diğer vatan evlatları gibi asker ocağında en iyi bir biçimde korunmaktadırlar. Oktay kulübünün antrenmanlarında da zaman zaman sakatlanmaktadır.‘‘

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!