Toronto'da çiftetelli

Güncelleme Tarihi:

Torontoda çiftetelli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 00:00

Raptors, Indiana karşısında takım oyununu gösterdi. Milli oyuncumuz 14 sayı, tam 7 asist, 2 top çalma ve 3 blokla galibiyette önemli rol oynadı.

Haberin Devamı

HİDAYET Türkoğlu ve arkadaşlarının Indiana’yı ağırladıkları maçta, Raptors’ın salonu Air Canada Center’ı Türk bayrakları doldurdu. Toronto’da yaşayan Türk vatandaşları özel bir organizasyon yapıp Hido’yu desteklemeye gelmişti. Yıldız oyuncu da gelen taraftarlara çok güzel bir galibiyet hediye etti: 123-112.
Girmeyen üçlüğü basket saydılar
Maçın ilk yarısında durdurulamaz bir Raptors izledik. Potaya ne fırlatsalar sayı oluyordu neredeyse. Hatta bir ara masa hakemlerinin bile kafası karıştı; Hido’nun girmeyen üçlüğünü sayı diye kaydettiler. Hatalarını farketmeleri 2 dakikadan fazla zaman aldı. İlk iki çeyrekte tam 74 sayı attılar Indiana Pacers’a.
Lakin Indiana takımı, tıpkı dayak yemekten canı çıkmış ama hala “acımadı ki” diye yumruk savuran adamlara benziyordu dün gece. Üçüncü periyotta Toronto’nun üstüne gitmeye başladılar. 39 sayı attılar bu çeyrekte. Raptors uyurgezerliği tavana vurmuştu o sıralar. Bereket Jarret Jack ve Bargnani nefes aldırdılar takıma.
Maçta Hido’nun maestroluğu izlenmeye değerdi.14 sayı, 7 asist, 2 top çalma ve 3 blokla oynadı milli basketbolcumuz.
Mehmet Okur’u kaç gündür grip diye biliyorduk. Meğerse bağırsak enfeksiyonu geçirmiş Utahlı oyuncu. Geçen gece Oklahoma karşısında döndü sahalara. Ancak genç Thunder fena çarptı Utah’ı: 104-94. Memo maçı 13 sayı, 6 ribaund,  asistle tamamladı.

NBA SONUÇLARI

Haberin Devamı

· Washington-Philadelphia:     108-107
· Dallas-Golden State:                  103-111
· Denver-New Jersey:                      101-87
· LA Lakers-New York:                    100-90
· Torondo-Indiana:                        123-112
· Utah-Oklahoma:                            94-1041

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!