Tolga Zengin'de yırtık tespit edildi

Güncelleme Tarihi:

Tolga Zenginde yırtık tespit edildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 17:03

Fenerbahçe maçında sakatlanan Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'in sağ omuzunda yırtık tespit edildi. Tecrübeli file bekçisi bu haftaki Kasımpaşa maçında forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan Beşiktaş'ta, kaleci Tolga Zengin sakatlandı. Derbi maçta Caner Erkin'in sert şutu sonrası omuzunun üstüne ters biçimde düşen tecrübeli kalecinin, omuzunda yırtık tespit edildi.

Ağrılarına rağmen Fenerbahçe maçını tamamlayan Tolga Zengin'in durumunun ciddi olmadığı ve bu haftaki Başakşehirspor karşılaşmasında oynayabileceği belirtildi.

Tolga Zengin'in sağlık durumu hakkında BJK TV'ye bir açıklama yapan Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, şunları söyledi:

“Tolga Zengin, Fenerbahçe maçında sağ omzundan bir sakatlık yaşadı. Tolga omzunun çıktığını düşündü ve ilk başta oyundan çıkmak istedi ama daha sonra oyunda kalmak istediğini dile getirdi. Biz de maç boyunca kale arkasında hazır bulunduk.

Omuzda 4 adale bulunuyor. Tolga’nın omzunda küçük bir hasar meydana geldi. Maç içinde üzerine gidince de sakatlığı büyüdü. MR çektik, bizi yoracak bir durumunun olmadığını gördük. Tolga’nın sakatlanmasına neden olan adalenin çok önemli bir görevi bulunmuyor. Yumuşak doku sorunu diyebiliriz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!