Tokatspor'da hedef Süper Lig

Güncelleme Tarihi:

Tokatsporda hedef Süper Lig
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2009 16:22

TFF 2. Lig 4. Grup'ta ilk sırayı alarak Yükselme Grubu'na çıkan Tokatspor'da, kulüp başkanı Sami Ülkü, hedeflerinin önce Bank Asya 1. Lig, buradan da Süper Lig olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gaziosmanpaşa Stadyumu'nu gezen Ülkü, stada monte edilen elektronik skorboardu inceledi.
Ülkü, burada yaptığı açıklamada, kentte geç kalan birçok çalışmanın birer birer yapılmaya başladığını,bunlardan birinin de Tokatspor'un maçlarını oynadığı stadın skorboardu olduğunu belirterek, “Yaklaşık 2-3 ay önce Ak Parti Tokat Milletvekilimiz Hüseyin Gülsün'ün gayretleri ile harekete geçildi. Gençlik Spor İl Müdürü Vejdi Ayça'nın üstün gayretleri ile de skorboardu monte ettik. İnşallah bize uğurlu gelir” dedi.

Skorboardun Fortis Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında kullanılacağını kaydeden Ülkü, deneme amaçlı yazılan 'Tokatspor: 2 - Fenerbahçe: 1' yazısını göstererek, “Arkadaşlarımız gönlünden geçirdikleri sonucu skorboarda yazdılar” dedi.

“TOKATSPOR TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU”

Tokatspor olarak Türkiye gündemine oturduklarını, Fenerbahçe maçının da bu durumun doruk noktası olduğunu ifade eden Ülkü, “Bu maça iş adamlarımız, basın mensupları gelecek. Bununla ilgili bütün Tokatlılara görev düşüyor. Tokat'ın tanıtımı, değer kazanması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Tokatspor'umuzun hedefi önce Bank Asya 1. Lig'e oradan da Süper Lige çıkmak” diye konuştu.
Fenerbahçe maçından önce Fortis Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Ankara'da Ankaragücü ile karşılaşacaklarını, bu maç için 3 gün önceden takımın Ankara'da kampa gireceğini kaydeden Ülkü, “Bu kampın masrafını da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Şükrü Ayalan karşılıyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Tokatspor Asbaşkanı Mustafa Çevirgen ise teknik heyetin eksik yerler için verdiği rapor doğrultusunda transfer için 15 futbolcu ile görüştüklerini, bu görüşmelerin sonunda 3 veya 4 futbolcuyu takıma kazandıracaklarını belirtti.

Çankırı Belediyespor'dan Ersan ile prensipte anlaştıklarını, ileriki günlerde sözleşme imzalayacaklarını söyleyen Çevirgen, kulübün maddi sıkıntısının olmadığını sözlerine ekledi.

Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra skorboardun önünde hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!