Tigana, basın toplantısına katılmadı

Güncelleme Tarihi:

Tigana, basın toplantısına katılmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2006 22:08

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımının futbol adına herşeyi yaptığını belirterek, "Ben de onların önünde şapkamı çıkardım" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana ise, bu sezon ilk kez maç sonundaki basın toplantısına katılmadı.

Bülent Uygun, 1-0 galip geldikleri Beşiktaş maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın zor olacağını bildiklerini ifade ederek, "Beşiktaş'ın galibiyete ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Ancak takımım, futbol adına herşeyi yaptı ve kazandı. Ben de onların önünde şapkamı çıkardım" dedi.

Sivasspor'un, bundan sonra oynadığı güzel futbolla adından sözettirmesini istediklerini kaydeden Uygun, "İyi bir kadromuz var ancak şanssızlıklar yaşadık. Özgüvenimizi kaybetmiştik. Fenerbahçe ile yaptığımız kupa maçında hatalarımız oldu. Bu hataları bu akşam tekrarlamadan istediğimiz sonucu aldık" diye konuştu.

TIGANA VE BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR KONUŞMADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, bu sezon ilk kez maç sonundaki basın toplantısına katılmadı.

Siyah-beyazlı futbolcuların da ağzını adeta bıçak açmazken, Fransız teknik adam takımı Ümraniye'de toplama kakarı aldı. Yöneticiler de soluğu Ümraniye’de aldı.

BEŞİKTAŞ'TA 2 SAKAT VAR

Beşiktaş, Sivasspor maçında keybettiği 3 puanın yanısıra 2 de sakat verdi. Koray ile Brezilyalı futbolcu Bobo, Sivasspor mücadelesinde sakatlandı.

Sol ayağından sakatlanan Bobo, maç sonrası takım otobüsüne 2 fizyoterapistin kucağında giderken, kasığından sakatlanan Koray ise sekerek takım otobüsüne bindi. İki futbolcunun durumunun, yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı, ancak Fenerbahçe maçında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi.

SİVASSPORLU FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Sivassporlu futbolcu Servet Çetin, Beşiktaş karşısında zor bir maç yaptıklarını kaydederek, "Favori Beşiktaş'tı ama biz de ligde kötü yerdeydik ve tırmanışa geçmek istiyorduk. İyi hazırlandık. Fenerbahçe ile yaptığımız kupa maçında bile aklımız hep bu karşılaşmadaydı. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.

Servet, basın mensuplarının, gelecek hafta sonunda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili sorusuna, "Derbi maçlar farklı olur. Bence bugün Beşiktaşlı futbolcuların kafası derbi maçtaydı. Ayrıca Beşiktaş, Fenerbahçe'ye ters gelen bir takımdır. O maçın sonucunun ne olacağını kestirmek zor. İyi oynayan kazansın" yanıtını verdi.

Servet, Beşiktaş'a transfer olacağın yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine ise, "Bana gelen resmi bir teklif yok. Sezon sonuna kadar Sivasspor'un futbolcusuyum ve takımın başarısı için çaba gösteriyorum" dedi.

Sivasspor'un deneyimli futbolcusu Serdar ise Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giydiğinin hatırlatılması ve siyah-beyazlı takımın taraftarlarca protesto edilmesiyle ilgili bir soruya, "8 yıl Beşiktaş forması giydim. Beşiktaş seyircisi muhteşemdir. Takımlarını çok iyi destekler. Benim dönemimde de zaman zaman bu tür protestolar olmuştu. Ancak şu unutulmasın Beşiktaş genç bir takım kurdu. Ben bu takımdan sadece İbrahim Üzülmez ile birlikte forma giymiştim. Bu takımın düzeleceğine inanıyorum. Beşiktaş, yine şampiyonluğun en büyük adayıdır." yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!