Terim'in yeni gözdesi, Bayern'e "dur" dedi

Güncelleme Tarihi:

Terimin yeni gözdesi, Bayerne dur dedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 10:43

Kerem Demirbay attı, Bayern Münih-Hoffenheim maçı 1-1 sona erdi. İşte Bayern Münih-Hoffenheim maçında yaşananların özeti...

Haberin Devamı

Almanya Ligi Bundesliga'nın 10. haftasında Bayern Münih, evinde Hoffenheim ile karşılaştı.

Allianz Arena'da oynanan mücadelede Hoffehheim, Fatih Terim'in çok beğendiğini açıkladığı ve A Milli Takım'a çağrılması gündemde olan Kerem Demirbay'ın 16. dakikasında öne geçerken, Bayern Münih 34. dakikada Zuber'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı ve mücadele 1-1 sonuçlandı.

Öte yandan Bayern Münih, maça okyanus artıklarının geri dönüşümüyle elde edilen malzemeden yapılan formalarla çıktı.
Bu skorun ardından Bayern Münih 2 maç sonra ligde puan kaybı yaşadı ve 24 puanla liderliğini sürdürdü. Üst üste 5 maç kazanan Hoffenheim ise, yenilgisiz yürüyüşünü sürdürdü ve 20 puana yükseldi.
Bundesliga'nın 11. haftasında Bayern Münih deplasmanda Dortmund ile dev mücadeleye çıkacakken, Hoffenheim ise evinde Hamburg'u konuk edecek.

Haberin Devamı

Terimin yeni gözdesi, Bayerne dur dedi

Hakan Çalhanoğlu attı, Bayer Leverkusen kazandı!
BayArena'da oynanan mücadelede kazanan 3-2'lik skorla ev sahibi Bayer Leverkusen oldu.

Bayer Leverkusen'e galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Hakan Çalhanoğlu, 56. dakikada Julian Brandt ve 69. dakikada Charles Aranguiz kaydetti. Darmstadt'ın golleri ise 47. dakikada Antonio Colak ve 85. dakikada Mario Vrancic'ten geldi.
Ev sahibi Bayer Leverkusen'de milli futbolcularımızdan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu maça 11'de başladı. Ömer Toprak 84. dakikada yerini Aleksandar Dragovic'e bıraktı. 90 dakika sahada kalan Hakan Çalhanoğlu ise ceza sahası dışından harika bir gole imza attı.
Konuk ekip Darmstadt'da Türk futbolcu Aytaç Sulu da maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada kalan isimlerden oldu.
Bu galibiyetin ardından Bayer Leverkusen puanını 16'ya yükseltirken, Darmstadt 8 puanda kaldı.
Almanya Ligi'nde gelecek hafta Bayer Leverkusen evinde Leipzig'i Darmstadt 98, Ingolstadt'ı ağırlayacak.

Halil Altıntop attı, Augsburg kazandı!
Almanya Bundesliga'nın 10. haftasında Ingolstadt ile Augsburg karşı karşıya geldi. Maçın galibi 2-0'lık skorla konuk ekip Augsburg oldu Augsburg'a galibiyeti getiren golleri 86. dakikada Raul Bobadilla ve 90. dakikada Halil Altıntop attı. Ingolstadt'ta Tobias Levels, 89. dakikada direkt kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

Haberin Devamı

Konuk ekip Augsburg'ta Halil Altıntop, 75. dakikada Jonathan Schmid'in yerine oyuna dahil oldu ve sahada kaldığı kısa süreyi 1 golle taçlandırmayı başardı.
Bu sonuçla birlikte Augsburg, puanını 11'e yükseltti. Ingolstadt ise 2 puanda kaldı. Augsburg, gelecek hafta sahasında Hertha Berlin'i ağırlayacak. Ingolstadt, Darmstadt'a konuk olacak.

Terimin yeni gözdesi, Bayerne dur dedi

Dortmund'dan gol şov!
Hamburg ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçın galibi 5-2'lik skorla konuk ekip Borussia Dortmund oldu.
Borussia Dortmund'a galibiyeti getiren golleri 4, 23, 27 ve 48. dakikalar Pierre-Emerick Aubameyang, 76. dakikada Ousmane Dembele attı. Hamburg'un golleri 55 ve 81. dakikalarda Nicolai Müller'den geldi.
Konuk ekip Borussia Dortmund'da milli oyuncumuz Emre Mor, mücadeleye ilk 11'de başladı ve 68. dakikada yerini Andre Schürrle'ye bıraktı. Emre Mor, Pierre Emerick Aubameyang'ın 23. dakikada attığı ve farkı 2'ye çıkardığı golün asistini yaptı.
Bu sonuçla birlikte Borussia Dortmund, puanını 18'e çıkarırken, ev sahibi Hamburg 2 puan ile son sıradan kurtulamadı. Borussia Dortmund, milli aradan sonra sahasında Bayern Münih'i konuk edecek. Hamburg ise Hoffenheim deplasmanına gidecek.

Haberin Devamı

Terimin yeni gözdesi, Bayerne dur dedi

...Ve Mario Gomez patladı! Arka arkaya goller
Freiburg ile Wolfsburg karşılaştı. Maçta kazanan 3-0'lık skorla konuk ekip Wolfsburg oldu.
Wolfsburg'a galibiyeti getiren golleri 41 ve 53. dakikada Mario Gomez, 86. dakikada Ricardo Rodriguez (penaltı) kaydetti. Sezon başında bu yana gol atmakta sıkıntı çeken Mario Gomez, Freiburg ağlarını iki kez havalandırmasının ardından Wolfsburg'da gol sayısını 3'e çıkardı.
Ev sahibi Freiburg'da milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Freiburg'da Christian Günter, 85. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bu galibiyetin ardından Wolfsburg puanını 9'a yükseltirken, Freiburg 15 puanda kaldı.
Almanya Ligi'nde milli aranın ardından Freiburg, Mainz'a konuk olacak. Wolfsburg, Schalke'yi ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!