Terim’den övgü

Güncelleme Tarihi:

Terim’den övgü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

İsviçre'nin Crans Montana bölgesinde yaptıkları bir haftalık temel eğitim çalışmalarının mükemmel geçtiğini belirten Fatih Terim, ‘‘Futbolcularım ön hazırlık yaparak gelmiş. Hepsini kutluyorum’’ dedi.

Yüzakıyla bitirdik

Galatasaray, Sion yakınlarındaki Crans Montana'da yaptığı bir haftalık temel eğitimini bitirerek Basel'e geçti. Teknik Direktör Fatih Terim, en önemli çalışma olarak nitelediği bu dönemde futbolcularının çok başarılı olduğunu belirterek, ‘‘Başlangıç olan çalışmaları yüzakıyla bitirdik’’ dedi.

Sakatlık yaşanmadı

Terim,‘‘Sezon başında futbolcular genellikle ağır idmanlar sonunda sakatlık belirtileri gösterir. Ama benim futbolcularım zorlu sınavı başarı ile geçti. En ufak bir sakatlık olmadı. Bu çocuklar sanırım tatilde de ön hazırlık yapmışlar. Hepsini kutluyorum’’ diye konuştu.

Şoför yolu şaşırdı

Galatasaray'ı dün sabah Basel'e getiren otobüsün şoförünün yolu şaşırması sarı kırmızılılara şehir turu attırdı. Şoför, bir müddet şehir içinde turladıktan sonra otelin yolunu bulabildi. Bu arada G.Saray'ın da yer alacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme kuraları yarın Cenevre'de çekilecek.

İstanbul'da tek başına

Askerliği nedeniyle G.Saray'ın yurtdışında yapılan hazırlık kampına katılamayan Okan, İstanbul'da boş durmuyor. Florya Atatürk Ormanı'nda çalışmalarına tek başına devam eden yıldız futbolcu, ‘‘Arkadaşlarım yurtdışında çalışıyor. Ben de burada çalışıyorum. Galatasaray taraftarları bu sezon çok farklı, çok daha iyi bir Okan seyredecekler’’ dedi.

Cimbom Almanya'ya gidiyor

Sarı kırmızılı ekip bugün İsviçre kampındaki hazırlık çalışmalarını tamamlayıp Almanya'ya geçiyor. Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Tegernsee kasabasında çalışmalara başlayacak olan Galatasaray takımı 18 Temmuz'a kadar burada kalacak. Sarı kırmızılılar kondisyon çalışmalarının yanı sıra burada altı hazırlık maçı yapacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!