Teodosic'ten 'Anadolu Efes' cevabı

Güncelleme Tarihi:

Teodosicten Anadolu Efes cevabı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2012 16:34

CSKA’nın yıldız oyuncusu ve Euroleague’in MVP’lerinden Milos Teodosic, Final Four öncesi hayranlarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

- Merhaba Milos, bu yıl basketbolunun çok daha olgunlaştırdığını düşünüyorum. Bunu nasıl başardın? (Kostas-Yunanistan)

Merhaba Kostas, haklısın şu anda çok daha olgun oynuyorum. Eskiye göre daha akıllıca oynadığımı düşünüyorum. Elbette etrafımda oynanan yıldız isimler sayesinde de basketbolum daha da gelişiyor.

-  Milos bir gün Anadolu Efes için oynamak ister miydin? (Alev Taş-Türkiye)

Merhaba Alev, orada oynayan arkadaşlarım var ancak ben CSKA’da mutluyum ve bir yere gitmeyi düşünmüyorum.

-  Selam Milos, 14 yaşındayım ve sen benim için dünyanın en iyi basketbolcularından birisin. Attığın üç sayılık basketle İspanya’yı evine gönderdin ancak bu umurumda değil. Söylemek istediğim tek şey inanılmaz bir oyuncusun ve Final Four’da bol şanslar (Enrique-İspanya)

Haberin Devamı

Enrique, desteğin için teşekkürler. 14 yaşındasın ve harika bir basketbolcu olabilmen için hala zamanın var. Belki bir gün senin beni takip ettiğin gibi bende seni takip ediyor olabilirim.

- Ben büyük bir Olimpiakos fanatiğiyim. Finalde Olimpiakos ile karşı karşıya gelirsen ne hissedeceksin? (Dionisos Kastrinos –Yunanistan)

Olimpiakos için oynamayı seven ve onlara büyük saygı duyan biri olarak üzülerek söylüyorum ki kupayı kaybetmeyi düşünmüyorum. Arkadaşlarım ve ben Final Four’u kazanmak için sonuna kadar savaşacağız. Ancak antrenör Duda Ivkovic ve arkadaşlarımı görmekten memnuniyet duyacağım.

- CSKA harika bir sezon geçiriyor. Diğer rakiplerinize göre Final Four öncesi üzerinizde daha büyük baskı hissediyor musunuz? (Nir Oron-İsrail)

Tüm büyük takımların üzerinde bu tür baskılar olur ancak başarılı olmak bizi kendimizden daha emin hale getirir. Dediğin baskıyı hissediyorum ancak bu bize daha iyi odaklanmamızı sağlayacaktır.

- Senin tarzına büyük bir hayranlık duyuyorum. Bir oyunda yetenek ve ilham ne kadar önemli? İstanbul’da bol şanslar (Sergey Yurchyk – Rusya)

Teşekkürler Sergey. Açıkçası sorduğun sorunun kolay bir cevabı yok. Kazanmak benim en büyük ilham kaynağım ve bu oyunu seviyorum.

- Üçüncü kez Final Four’a katılacaksın. Kazanman kariyeriniz için ne ifade ediyor. Euroleague şampiyonluğunu ne kadar çok istiyorsunuz? (Thierry Pitard – Fransa)

Haberin Devamı

Kariyerimde böylesine önemli bir başarı var olmadı. Bu benim en büyük rüyam diyebilirim.

- Türkiye’ye hoş geldin Milos, Olympiacos, CSKA ve milli takım formalarıyla İstanbul’da birçok kez bulundun. Türkiye’deki taraftarlar hakkında ne düşünüyorsun? (Emre Ünal- Türkiye)

Basketbola bakışlarını ve takımlarına olan tutkularını seviyorum. İstanbul’da oynamak benim için büyük bir zevk. Umarım, Türk taraftarlarına iyi bir Final Four izlettiririz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!