Teniste hedef şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Teniste hedef şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2013 15:12

18 Yaş Tenis Milli Takım Antrenörü Akkoyun: "Hedefe doğru kitlendik, şampiyon olmak istiyoruz"

Haberin Devamı

Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Kupası'na hazırlıklarını sürdüren Türk milli takımının Denizli'deki kampı sürüyor.
Pamukkale Tenis Kulübü'nde 31 Temmuz - 2 Ağustos günlerinde yapılacak Tenis Kupası'nda Türk milli takımını müsabakalarda Gülben Güldaş, İpek Soylu ve Gizem Melike Ateş temsil edecek. Milli takım antrenörü Can Akkoyun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz kupasına hazırlıkların çok iyi gittiğini, sporcuların moral ve motivasyonunun üst seviyelerde olduğunu belirtti.
Türkiye'de tenisin her geçen gün geliştiği ifade eden Akkoyun, bunun meyvelerini buna benzer turnuvalarda almaya başlandığını dile getirdi. Akkoyun, Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Kupası'nda güçlü bir grupta mücadele edeceklerine değinerek, "Günde 6 saat antrenman yapıyoruz. Sporcularımız bu kamp ortamından memnun. Rakiplerimizin önemli sporcuları var fakat biz de iyiyiz. İlk ikiye girip İspanya'da yapılacak finallere gitmeye çalışıyoruz. Hedefe doğru kitlendik. Şampiyon olmak istiyoruz" dedi.
Milli sporcu İpek Soylu da Denizli'de tesislerin çok güzel olduğunu, burada takım olarak yaz kupasına iyi hazırlandıklarını söyledi. "Hedefimiz Avrupa elemelerini geçip, finallere gitmek" diyen Soylu, "18 Yaş altında dünyada ilk 20'nin içerisindeyim. Bu yıl 10 sporcu arasına girebilmek, yılı genel klasmanda ilk 250 sporcunun içerinde bitirmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Türk mili takımının, Hırvatistan, Hollanda, Rusya ve Sırbistan takımlarıyla yarışacağı turnuvada ilk ikiye giren ülkeler, İspanya'da yapılacak final turunda yarışma hakkı elde edecek.

BAKMADAN GEÇME!