Telekom judoda başarı arıyor

Güncelleme Tarihi:

Telekom judoda başarı arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 12:23

Ankara Türk Telekom Spor Kulübü, futbol ve basketbol branşının ardından judoda da takım kurarak, yeni başarıları hedefliyor.

Yeni kurulan judo takımı, ilk kez katıldığı turnuvada 2 gümüş madalya kazanarak, yöneticilerini mutlu etmeyi başardı.
Türkiye İllerarası Judo Turnuvası'na 3 sporcuyla katılan yeni ekipte, ümit erkekler kategorisinde 60 kiloda Buğra Bulut ile yine 60 kiloda genç erkekler kategorisinde yarışan Halil Kılıç gümüş madalyanın sahibi oldu.

İlk kez katıldıkları resmi müsabakada gümüş madalya kazanan sporcular bundan sonraki yarışmalarda Türk Telekom Spor Kulübü'nün başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, “Yeni kurulan bir kulübün sporcuları olarak ilk kez katıldığımız organizasyonda madalya kazanmak bizi çok sevindirdi. Biz bu turnuvada eksik ve çalışılması gereken yönlerimizi görme imkanı bulduk. Bundan sonraki hedefimiz, 2011 yılında Trabzon'da yapılacak Gençlik Olimpiyatları'na (EYOF) katılarak, takımımızı bu organizasyonda da temsil etmek” dediler.

Bu arada, Türk Telekom Spor Kulübü Sporcusu Buğra Bulut, 4-6 Şubat tarihlerinde Ordu'da yapılacak Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası'nda mücadele edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!