Tek yol kazanmak

Güncelleme Tarihi:

Tek yol kazanmak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2006 00:00

Daum, K.Erciyes maçı öncesinde futbolcularını uyardı. Fortis Türkiye Kupası’nda final niteliği taşıyan bir maça çıkılacağına dikkat çeken Alman teknik adam, "Tek yol kazanmak. Aksi taktirde kupa hayal olur" dedi.

Haberin Devamı

Beraberlik yetmez

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, yarın oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde futbolcularıyla yaptığı son konuşmada, "Bu maçın bizim için telafisi yok. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Aksi takdirde beraberlik bile Türkiye Kupası’nda umutlarımızın sona ermesine neden olur. Herkes bu zorlu maçın önemini kafasına iyice yerleştirsin ve ona göre mücadele etsin" diye konuştu.

Ders çıkarmalıyız

G.Birliği karşısında elde edilen galibiyetin sevindirici olduğunu ancak ortaya konulan futbolun tatmin etmediğine işaret eden başarılı Alman çalıştırıcı, "Kazanmak güzeldir. Ama kazanırken de ders çıkarmamız gerekiyor. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon üretemedik. Daha organize olmalıyız. Önümüzde çok zorlu bir maraton var" yorumunu yaptı.

Kaptanı örnek alın

Haberin Devamı

Marco Aurelio’nun yokluğunda orta alanda Appiah ile birlikte görev yapan Ümit Özat’ın profesyonelliğini diğer arkadaşlarına örnek olarak gösteren Christoph Daum, "Artık herkes her yerde oynabilmeli. Dar kadromuz ile ligi tamamlayacağız. Sizlerden daha iyisi olmadığı için transfer yapmadık. Her maçımıza final havasında çıkacağız. Başarı için kalitenizi ortaya koymanızı bekliyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!