TED-Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

TED-Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2009 15:42

Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü (TED) tarafından düzenlenen “TED-Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası” bugün İstanbul'da başladı.

Haberin Devamı

Tarabya'daki TED Tesisleri'nde turnuvayla ilgili yapılan basın toplantısına, turnuvaya ismini veren Hülya Avşar, TED Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz ve sponsor firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantıda başkan Tınaz, Hülya Avşar'a turnuvaya desteğinden dolayı teşekkür etti. Katılımcılar daha sonra toplantıya katılanlar küçük tenisçilerle fotoğraf çektirdiler.

Basın toplantısının ardından Hülya Avşar ve şovmen Şahan Gökbakar turnuvanın açılışını, oynadıkları gösteri maçıyla yaptılar.

Daha önce lisanslı olarak tenis oynadığını, ancak yıllardır tenis raketini eline almadığını söyleyen Gökbakar, maçta Hülya Avşar'a karşı zor anlar yaşadı.

Toplam 22 kategoriden oluşan turnuvada, bu yıl yine Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu katkılarıyla “Engel tanımayanlar” kategorisi adı altında özel maçlar düzenlendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Turnuvada Hülya Avşar'ın tek ve çift bayanlar ve miks kategorilerinde mücadele edeceği kaydedildi.

Turnuva, 12 Nisan Pazar günü yapılacak final maçlarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!