Tebrikler taraftara

Güncelleme Tarihi:

Tebrikler taraftara
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 1997 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

İnşaat halinde olan Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor, etten duvar ören Vanspor karşısında geç de olsa skoru yakalamışsa bunun tebrik edilecek yanı oynayanlar değil, taraftarlardır.

Avni Aker'i dolduran binlerce taraftara yürekten teşekkür ediyorum. Ve her maçta böyle görmek istiyorum. Şimdi gelelim maça...

Vanspor'un taktiği belli. Defansta etten duvar örüp, kontrataklarla golü bulmak. Ama pozisyonları hemen hemen hiç yoktu. Ya Trabzonspor'un?

Hangi birini sayayım. Misse'sinden tut Vugrinec'e, Hami'sinden Ogün'e, Tolunay'ına kadar öylesine goller kaçtı ki, bana bir anda şampiyonluğu kaybettiğimiz iki sezon önceki Trabzonspor- Vanspor maçını anımsattı. Ama bir anda her şey değişti. Verilen bir serbest vuruşta, herkes Hami'nin volesini beklerken, Abdullah bir anda o raket gibi sol ayağı ile topu doksana takınca maçın sonucu da belirlendi. Çünkü arkasından Van gol bulmak için açıldı. Bu kez Ünal'ın kaleye gönderdiği top defansa çarpıp, kaleci Murat'ı kontrpiyede bırakınca, skor da 2-0 oldu. Özetlersek, Trabzonspor yıldızı hiçbarışmadığı Vanspor'u net bir skorla yenerek, zirvedeki iddiasını korudu. Ama 3 puanın gerçek sahibi Trabzonspor taraftarlarıyldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!