TBESF genel kurulda yeni başkanını seçti

Güncelleme Tarihi:

TBESF genel kurulda yeni başkanını seçti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2012 19:18

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) 3. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda 144 delegenin oyunu alan Demirhan Şerefhan başkanlığa seçildi.

Ankara İçkale Oteli'nde yapılan genel kurulda, 294 delegeden 257'si oy kullandı. Delegeler genel kurul salonuna polis tarafından yapılan üst aramasının ardından alındı, yaşanabilecek bir gerginliğe karşı da otelin önünde ambulans bekledi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan genel kurulda Murat Gökhan Orçun divan başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından başkan adayları delegelere seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

Oy kullanma işlemi sonucunda 257 delegeden 144'ünün oyunu alan Demirhan Şerefhan, başkanlığa seçildi. Diğer başkan adayı Mustafa Veysel Gülpınar ise 109 oyda kaldı. Genel kurulda 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Demirhan Şerefhan, başkanlığa seçilmesinin ardından delegelere hitaben yaptığı konuşmada, bugün TBESF'e yakışır bir genel kurulun gerçekleştiğini söyledi.
Genel kurul öncesi herkesin endişeleri olduğunu belirten Şerefhan, “Herhangi bir sıkıntımız olmadı. Benden önceki federasyon başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bedensel engelli arkadaşlarıma da beni başkan seçtikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Başkanlığa seçilen Demirhan Şerefhan'ın listesinde şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Sinan Kalpakçıoğlu, Gökhan Sarı, Kaya Çilingiroğlu, Osman Tanburacı, Nesrin Mater, Erol Ersan, Atilla Bilgöl, Bülent Yağar, Nurettin Konar, Vedat Soylu, Hüseyin Ateşer, Ali Duran Karakaya, Alpaslan Güllü, Hulusi Kalender
Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Osman Buldan, İlhan Biçer, Buğra Yegül, Irmak Meltem Er, Boran Uçar,
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu, Kenan Özüdoğru
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!