Tarihi sınav

Güncelleme Tarihi:

Tarihi sınav
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2002 01:54

Final-Four için mücadele eden Eczacıbaşı ile Vakıfbank Güneş Sigorta bayan voleybol takımları Haldun Alagaş Salonu'nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

İLK MAÇ

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen ve Final-Four için mücadele edecek olan Eczacıbaşı ile Vakıfbank Güneş Sigorta, ilk maçı bugün oynuyor. Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Eczacıbaşı Menajeri Kurtaran Mumcu, bu eşleşmenin Vakıfbank Güneş Sigorta için şanssızlık olduğunu iddia etti.

KAZANIRIZ

Mumcu, ‘‘Biz Final-Four'u İstanbul'da düzenlemek için müracatımızı çok önceden yapmıştık. Bu turu da mutlaka geçmemiz gerekir. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İlk maçı da kazanmak istiyoruz. Vakıfbank Güneş Sigorta eğer diğer rakiplerle eşleşmiş olsaydı, onları daha fazla zorlayabilir ve Final-Four‘da mücadele etme şansını yükseltebilirdi’’ dedi.

AVANTAJ

Vakıfbank Güneş Sigorta Menajeri Nalan Ural ise ‘‘İki Türk ekibi olması bu organizasyonda dez avantaj bir durum, ancak ekiplerin birbirlerini çok iyi tanıması da avantaj sayılabilir. Eczacıbaşı çok güçlü bir takım. Ama bizde onlara karşı iyi maçlar çıkarıyoruz. Bizce sonuç ortada’’ diye konuştu.

Gelenek bozulacak mI?

Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank ile Güneş Sigorta'nın çeyrek final mücadalesinde iki kilit oyuncu pasörler İryna ile Tatıana.. Maçın kaderi bu iki oyuncunun parmaklarından çıkacak toplara bağlı... Iryna ‘‘Bu kez şartlar değişik biz kazanacağız’’ derken, Tatıana, ‘‘Eczacıbaşı, Güneş Sigorta'yı hep yener miş. Bu kez de gelenek bozulmayacak’’ diye iddiaya girdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!