Tarihe geçtiniz

Güncelleme Tarihi:

Tarihe geçtiniz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şimşek'i, Avrupa'ya işte bu arslanlar taşıdı

50 trilyonluk Fenerbahçe ve 30 trilyonluk Beşiktaş'ın ilk turda pes ettiği Türkiye Kupası'nda, 4 engeli de bütün engelleri aşarak finalist oldular. Antalya, Kırmızı Şimşekler'i ile gurur duyuyor.

Rüya değil, gerçek

Türkiye, 2 gündür Antalyaspor'un Kupa'daki başarısını konuşuyor. Geçen sezonun başında futbol otoriteleri ‘‘Küme düşecek’’ derken ligi 49 puanla 6'ıncı sırada bitiren Antalyaspor, 2000 yılında herkesin ‘‘Rüya’’ dediği yeni bir başarıya imza attı. Bir futbolcusu bile Antalyaspor'un bütçesini kat kat aşan F.Bahçe ve Beşiktaş'ın ilk turda veda ettiği Türkiye Kupası'nda finale adını yazdıran Şimşek'in bu kadrosu tarihe geçti.

Muhteşem taraftar

Antalyaspor, bu tarihi başarısı ile taraftarlarının göğsünü kabarttı. Takımlarının bu sezon Kupa'da final oynayacağına daha ilk turda inanan taraftarlar, yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen kırmızı beyazlı futbolcuları yalnız bırakmadı. Aynı inancı taşıyan teknik heyet ve futbolcular da, bu muhteşem desteğe, Antalyaspor'u Kupa'da finale taşıyarak karşılık verdiler. Taraftar şimdi, dilinden düşürmediği şarkısıyla takımından kupayı Antalya'ya getirmesini istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!