"Tarafsız kalacağız"

Güncelleme Tarihi:

Tarafsız kalacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2012 11:30

Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) 18 Eylül Salı günü yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesinde başkan adaylarıyla yapacakları görüşmeler doğrultusunda üyelerini aydınlatacaklarını bildirdi.

Erboy, yaptığı yazılı açıklamada, TBF seçimleri öncesi üç adayın ortaya çıktığını ve bu üç adayın da en iyi hizmeti vereceğine inandıklarını belirtti. Dernek olarak bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine tarafsız kalacaklarını kaydeden Erboy, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Türk basketboluna en iyi hizmeti vereceğine inandığımız adaylarla görüşerek, kendilerinin fikir ve projelerini üyelerimize sunmak istiyoruz. Derneğimize Türkiye'nin dört bir yerinden üye olan arkadaşlarımızla en kısa zamanda toplanacağız. Tek gündem maddemiz TBF seçimi olacak. 200'ü aşkın üyemizin fikrini de almak istiyoruz. Bizim için basketbol ailesinin ve üyelerimizin fikirleri çok önemli. Onların tüm fikirlerini yönetim kurulumuzda tartışacağız. Bu nedenle de TBF başkan adaylarıyla yapacağımız görüşmelerin ışığında üyelerimizi aydınlatmak istiyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!