Sutopunda, Galatasaray tur atlamayı garantiledi

Güncelleme Tarihi:

Sutopunda, Galatasaray tur atlamayı garantiledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2006 22:38

Sutopunda, Galatasaray'ın ev sahipliğini yaptığı LEN Trophy (E) Grubu 2. Yükselme Turu maçları, İstanbul'da devam ediyor. Gruptaki 2. maçında Hollanda'nın ZPB Barendrecht takımını yenen sarı-kırmızılılar, tur atlamayı garantiledi.

Burhan Felek Spor Kompleksi bünyesindeki Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılan müsabakaların ikinci gününde sarı-kırmızılılar, Hollanda'nın ZPB Barendrecht takımı karşısında ilk yarıyı 7-2 önde kapattı ve karşılaşmadan da 9-5 galip ayrıldı.

İlk maçında dün Finlandiya'nın Uintiseura Kuhat takımını 21-2 yenen Galatasaray, bugünkü galibiyetle tur atlamayı garantiledi.

Günün diğer maçında ise İspanya'nın CN Terrassa takımı, Finlandiya'nın Uintiseura Kuhat takımını 30-0 yendi ve tur atlamayı garantiledi.

Galatasaray, kendisi gibi ilk iki maçını kazanan CN Terrassa ile yarın birincilik için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma berabere biterse, gol averajı daha iyi olan CN Terrassa, grubu birinci tamamlayacak. ZPB Barendrecht ise yarın Uintiseura Kuhat ile karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!