Şut istiyorum şut

Güncelleme Tarihi:

Şut istiyorum şut
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray izin sonrası dün çift idman yaptı. Fatih Terim, futbolcularını şut atmaya özendirirken, top kaybını azaltmak için de uğraş verdi.

Yüklendikçe yüklendi

Galatasaray ikinci maratona hazırlanıyor. Bir yandan lig, diğer yandan Şampiyonlar Ligi'nin ikinci bölümüne iyi bir start almak için hazırlanan sarı kırmızılılar nefes almadan çalışıyorlar. Milli takımdan yorgun gelen oyunculara daha önceleri hafif bir idmanla geçiştiren Terim, dün ‘‘yükleme’’ idmanı yaptırdı.

Üçüncüsü gol olur

Terim çalışma boyunca her hareketi ince eleyip, sık dokuyor. Bu nedenle oyuncularından da çok şey bekliyor. Terim'in idmanda en büyük isteği ŞUT. Oyuncularına bağırıyor, ‘‘Şut istiyorum şut’’ Ve bunu denemeyenlere de sesleniyor, ‘‘Deneyin, denemekten ürkmeyin. Biri, ikisi aut olur, üçüncüsü ise gol olur. Önce özgüven sağlayın. Size benden başka kimse birşey diyemez’’

Arif’e aferin

Bu sözler karşısında Arif her pozisyon bulduğunda kaleyi gördü ve Terim'den ‘‘Aferin’’ aldı. Terim'in bir başka isteği ise top kaybının önlenmesi. Terim bir pozisyonda topu rakip alanda kaybeden Emrah'a, ‘‘Futbol saniyelik oyundur. Bir hata golle sonuçlanır. Sen rakip alanda topu kaybettin, iki pas sonrasında gol oldu. O zamana kadar neredeydin? ’ uyarısında bulundu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!