Süren rakipsiz

Güncelleme Tarihi:

Süren rakipsiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray'da 88. dönem başkanı bugün yapılacak olağan genel kurul sonrası belli olacak. İki yıldır görevi yürüten Faruk Süren seçime tek liste ile giriyor...

Galatasaray'da iki yıldır görev yapan Faruk Süren'in başkanlığındaki yönetim kurulunun çalışma süresi bugün sona erecek ve sarı kırmızılılar yeni yönetimlerini seçecek. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak olan olağan kongrede Faruk Süren ve listesi yıllar sonda rakipsiz olarak tek liste halinde göreve talip olacak. Bugün yapılacak olağan genel kurulda aidatını yatıran 2 bin 351 kişi oy kullanabilecek.

Faruk Süren geçtiğimiz dönemki listede iki değişiklik yaptı. Nail Keçeli ve Coşkun Gültekin çıkarıldı, yerlerine Burak Elmas ve Osman Hattat dahil edildi. Bu arada eski yönetici Mehmet Cansun’un da listeye alındığı öğrenildi. Bir önceki kongrede Alp Yalman ve arkadaşlarından nöbeti devralan Faruk Süren'in başlatmış olduğu projeleri bitirebilmesi için G.Saray kongre üyeleri arasından şu ana kadar rakip çıkmadığı öğrenildi. Eğer sarı liste ile seçime girecek olan Süren'e rakip çıkarsa, beyaz listeyi kullanacak.

Bugün 88. dönem başkanını seçecek G.Saray'ın 93 yıllık tarihinde 30 kişi başkanlık görevini yönetti. Kulübün kurucusu ve ilk başkanı olan Ali Sami Yen, 14 dönem başkanlık yaparak, G.Saray'da en uzun süre başkanlık yapan kişi unvanına da sahip oldu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!