Süper markaların bisikletleri! 4 tekeri 3 milyon dolar, 2 tekeri 39 bin dolar

Güncelleme Tarihi:

Süper markaların bisikletleri 4 tekeri 3 milyon dolar, 2 tekeri 39 bin dolar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 14:59

Yılbaşı yaklaşıyor... Kafamızın bir tarafında alacağımız hediyeler diğer tarafında ise kurduğumuz hayaller var. Hemen hemen herkes kendine hediye olarak yeni yılda süper bir otomobil alınmasını tabi ki ister. Düşünsenize kapıda üzerinde kurdeleli bir hiper otomobil ve hediye paketinin içinde anahtarı. Vay be...

Haberin Devamı

Ama ne yazık ki pek çok kişi bu şansa sahip değil. Tek umudumuz var o da aldığımız piyango biletine büyük ikramiye vurup hayalimizdeki bu otomobile kavuşmak.

Süper markaların bisikletleri 4 tekeri 3 milyon dolar, 2 tekeri 39 bin dolar

Onun dışında fiyatları ki Türkiye’de yüksek vergiler nedeniyle milyon dolarları buluyor,  bu otomobilleri sadece hayal edebiliriz. Ama durun size başka bir öneri sunacağım.  Belki o süper spor otomobil üreten markaların otomobillerine sahip olamayabilirsiniz ama bisikletlerini alabilirsiniz. Şaka değil bugün Bugatti’den Ferrari’ye, Porsche’den BMW’ye kadar bir çok marka kendi bisikletini de üretmiş durumda. Belki eşinize,  sevgilinize o markanın otomobilini alamayabilirsiniz ama hediye olarak bir bisiklete ne dersiniz. İnanın motor olmadan da eğlenmek hala mümkün. İşte o süper bisikletler;

Bugatti

Haberin Devamı

Avrupa’da 3 milyon dolara Chiron modelini satan Bugatti, yüzde 95’i karbon fiber olan bir bisiklette geliştirdi. 39 bin dolar değerindeki bu bisikleti Bugatti tasarlarken, geliştirmeyi Alman PG firması, üretimi ise Kussmaul yaptı. 5 kilogramın altındaki bu bisiklet sahip olabileceğiniz en hafif bisikletlerden biri.

Ferrari

Ferrrari, ‘İtalyan beygiri’ logosunu bu karbon fiber bisiklete de koymuş. Fiyatı ise 2 bin 550 dolar.

Binachi Ferrari

İtalyan bisiklet üreticisi Binachi ve Ferrari işbirliğiyle üretilen bu Binachi SF01 isimli bisikletin fiyatı 17 bin 900 dolar.  Fiyatı biraz pahalı ama karbon fiber gövdesi sadece 780 gram.

Süper markaların bisikletleri 4 tekeri 3 milyon dolar, 2 tekeri 39 bin dolar

McLaren Specialized

İngiliz McLaren, ünlü bisiklet üreticisi Specializer ile çalışarak S-Works McLaren Roubaix isimli bisikleti yaratmış. 11 bin 500 dolar fiyata sahip bu karbon fiber bisiklet McLaren’in tarihi rengiyle boyanmış.

BMW

BMW’nin elektrikli motorlu bu bisikleti saatte 25 kilometre hıza ulaşıyor. BMW Cruise E-Bime isimli iki tekerliğin fiyatı 3 bin 430 dolar. Bu bisiklete Türkiye’de de sahip olabilirsiniz.

BMW M

Haberin Devamı

BMW, yüksek performanslı otomobillerine verdiği M logosunu bu bisiklete de taşımış. Sadece 500 adet üretilecek alüminyum alışımlı bu karbon fiber ‘M Bike’ isimli iki tekerin fiyatı ise 1674 dolar.

Ford

Ford’un ‘Super Cruiser by Pedego’  isimli bu elektrikli bisikleti eski okul bisikleti tasarımıyla geleceği birleştiriyor. 3 bin 695 dolar fiyata sahip bu bisiklet saatte 32 kilometre hıza ulaşabiliyor.

Porsche RS

Tarz bir bisiklete binmek istiyorsanız Porsche’nin RS modeli bu iş için çok uygun. Gerçekten siyah ve lav portakalı rengiyle göz alıcı duran bu karbon bisikletin fiyatı ise 8 bin dolar.

Hummer

Hummer markası çoktan öldü ama yine de üzerinde şirketin adı olan bir bisiklet alabilirsiniz. Sevimli küçük katlanır bu bisiklet Hummer’ın orjinal sarı rengiyle boyanmış. Ölen bir markanın izlerini taşıyan bu bisiklet 753 dolar.

Lamborghini

Haberin Devamı

Eğer Ferrari bisiklet satarsa en büyük rakibi Lamborghini’nin satmaması düşünülemez. İsviçreli BMC şirketiyle ortaklık yapan İtalyan arka, sadece 250 adetle sınırlı bir bisiklet üretti. 3 bin 999 dolar değerindeki bu bisiklet karbon fiber gövdeye ve ikin yönlü otomatik vitese sahip.

Mercedes-Benz

Alman lüks otomobil üreticisi Mercedes’in geliştirdiği bu dağ bisikleti 3 bin 737 dolara satılıyor.  Araziye uyumlu bu bisiklet hidrolik disk frenleriyle size güvenli bir sürüş sağlıyor.

Pininfarina Fuoriserie

Ferrari modellerinin de yaratıcısı olan İtalyan tasarım stüdyosu Pininfarina, gerçekten çok göz alıcı bir bisiklet de yaratmış. Retro bir görünüme de sahip bu yarış bisikletinin fiyatı ise 10 bin 395 dolar.

Smart E-Bike

Haberin Devamı

Smart’ın bu eletrikli bisikleti seyir işini daha da kolaylaştırıyor. Pedalları var ama gerektiğinde sizi bu pedallara dokunmadan 45 kilometre hıza ulaştırabiliyor.

Prodrive Hummingbird Bike

Ünlü yarış otomobili üretici ProDrive artık bisiklet işine de girdi. Firmanın Hummingbird isimli bu modeli 6.9 kilo ağırlığıyla dünyanın en hafif katlanabilir bisikleti. Ayrıca bir kişi bu bisikleti 5 saniyede kolayca katlayıp, açabiliyor. Sipariş üzerine üretilen bu karbon fiber gövdeli, alüminyum alışımlı bisikletin fiyatı ise 4 bin 550 dolardan başlıyor.

Mazda

Mazda’nın Kodo konsept bu bisikleti aslında satılık değil. Şov amaçlı üretilmiş. Görüntü olarak pek konforlu gözükmese de gerçekten hoş bir tasarıma sahip. Yani isterseniz duvara asıp, güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!