Süper lige ortak balo

Güncelleme Tarihi:

Süper lige ortak balo
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2001 00:00


Süleyman ALASYA
Haberin Devamı

Göztepe Başkanı Türkmen önerdi, Altay kabul etti

Siyah-beyaz ve sarı-kırmızılılar, Şato Restoran'daki dostluk yemeğinde düşman çatlattı. Play-Off ertelendiği için Altay yarın Denizlispor'la, Göztepe ise pazar günü Makedon Pobeda ile özel maç yapacak.

BAŞKANLAR RENK KATTI

Atatürk Stadı'nda oynanacak Altay-Göztepe derbisinde futbol ziyafeti çekmeye hazırlanan futbolseverler, Play-Off'un da ertelenmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşarken, iki kulübün kurmayları yine düşman çatlattı. Ahmet Piriştina ile Erdal İzgi'nin renk kattığı Şato Restoran'daki yemeğe tam kadro katılan iki kulübün yönetimleri, dostluklarını pekiştirdi.

YÜREKTEN DİLİYORUM

Ev sahipliği yapan Altay Başkanı Nafiz Zorlu, ‘‘Süper Lig'e Göztepe ile el ele çıkmayı ve İzmir'i başarıyla temsil etmeyi yürekten diliyorum. Yıllarca 1.Lig'de tek başına kalmanın sıkıntısını yaşadık’’ derken, Göztepe Başkanı Hamdi Türkmen, Süper Lig'e birlikte yükselmeleri halinde ortak şampiyonluk balosu düzenlemeyi önerdi. Altay bu teklifi kabul etti.

BOŞ DURMAYACAKLAR

Bu arada Altay ve Göztepe, derbinin ertelenmesi üzerine hafta sonunu boş geçirmemek için özel maç anlaşması yaptı. Siyah-beyazlılar, Denizli Atatürk Stadı'nda yarın 13.00'te Denizlispor'un konuğu olacak. Altay, Denizli'ye bugün gidecek. Göztepe ise pazar günü saat 13.30'da, Alsancak Stadı'nda Makedonya 1.Ligi'nin güçlü takımlarından Pobeda ile karşı karşıya gelecek.

Ahmet Piriştina: Destek artacak

ALTAY ve Göztepe'ye 150'şer milyarlık katkı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, desteklerinin artarak süreceğini söyledi. İki kulüp arasında tatlı bir rekabet yaşandığını belirten Piriştina, ‘‘Bu kentin yöneticileri olarak elimizden geleni yapmak zorundayız. Sadece Altay ve Göztepe'ye değil, Buca, KSK ve İzmirspor'a da destek olacağız. Forma reklamları artabilir. İkisinin de Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum’’ dedi.

Vali Yüksel’den 10'ar milyar lira

MİLLİ Eğitim Bakanlığı müfettişleri ile toplantısı olduğu için Şato Restoran'daki yemeğe katılamayan İzmir Valisi Alaaddin Yüksel'in, Özel İdare'den iki kulübe 10'ar milyar yardımda bulunacağı bildirildi. Göztepe A.Ş. Başkanı Hamdi Türkmen, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ticaret Odası'ndan sonra, Vali Yüksel'in de maddi katkıda bulunmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Siyah-beyaz ve sarı-kırmızılı yöneticiler, iki kulüp arasında bu sezon başlayan dayanışmanın daha da güçleneceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!