Super Hido

Güncelleme Tarihi:

Super Hido
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

NBA'de Sacramento Kings takımında oynayan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, Utah Jazz'ı 107- 83 mağlup ettikleri maçta 21 dakika oynadı. 6 sayı attı, 2 asist, 2 ribaunt ve 1 blok yaptı.

Tam not aldı

NBA'de bu sezon Türkiye'yi temsil edecek olan Hidayet Türkoğlu, oynadığı ilk karşılaşmasından tam not aldı. Sacramento Kings formasıyla bu sene dünyanın en zor liginde mücadele edecek olan Türkoğlu, dün şampiyon adayı ve güçlü Utah Jazz karşısında 21 dakika forma giydi. Oyuncumuz performansıyla göz doldurdu.

Ayakta alkış

Utah'tan Karl Malone'nin diskalifiye edildiği ve 15.598 kişinin seyrettiği maçta Hidayet 6 sayı (3/4), 2 ribaunt ve 2 asist ile oynadı. Marschall'a yaptığı blok ise salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Hidayet'in takımı salondan 107- 83 galip ayrıldı. 31 Ekim'de Chicago ile lig maçı oynayacak olan Sacramento bu süreye kadar 7 hazırlık maçı yapacak.

Takıma alıştı

Coach Rick Adelman, Hidayet'in oyunundan çok memnun olduğunu belirtirken, ‘‘Hidayet'e, lig başlayana kadar oynayacağımız hazırlık maçlarında daha fazla yer vereceğim. Kısa sürede takıma alıştı. Çok kabiliyetli bir oyuncu. Ondan bu sene fazlasıyla faydalanacağım. Ona güveniyorum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!