Sporcular Akgül'ün takibinde

Güncelleme Tarihi:

Sporcular Akgülün takibinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2010 16:08

Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, sporcuları kamptan şampiyonaya kadar takip ettiklerini söyledi.

Yunus Akgül, Avrupa ve dünya şampiyonasında dereceye giren kick bokscularla Göksu Rektaurant'taki yemekte bir araya geldi.

Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'nın da hazır bulunduğu yemekte Akgül, “Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Sanmayın ki sizi takip etmiyoruz. Sporcuları kamptan şampiyonaya kadar takip ediyoruz. Kick boks, daha atak gençlerin ilgi gösterdiği bir branş. Ülkemizde sporcu sayısı giderek artıyor. Dünyada da büyük ilgi görüyor. Bu nedenle kick boks bizim için önemli bir federasyon. Bundan sonra da başarılar bekliyorum” diye konuştu.

Federasyon Başkanı Salim Kayıcı da caima olarak bir bütün olduklarını belirterek, “Bizim aile büyüğümüz Yunus Akgül'dür. Şu ana kadar hiç bir genel müdür bizimle yemekte bir araya gelmedi. Bu bizim için ilk oldu. Genel müdürümüzün desteğiyle gençlerde dünya şampiyonasına ilk kez bu yıl katıldık” dedi.

Kick boksta Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 18-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Yeliz Koblay, Seda Duygu Aygün, Gözde Bayergi Arican altın, Ayşe Dirican Demirci, Çağdaş Yıkılmaz, Uğur Murat Kılıç, Fikri Arican, Yahya Alemdağ ve Hamza Kendircioğlu gümüş, Cindi Çelik, İsmail İnci, Buğce Haşlaman, Adem Bozkurt, Alpay Kır ile Caner Topal ise bronz madalya kazanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!