Zalgiris nerenin takımı? Zalgiris hangi ülkede ve nüfusu kaç?

Güncelleme Tarihi:

Zalgiris nerenin takımı Zalgiris hangi ülkede ve nüfusu kaç
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2023 19:06

Şampiyonlar Ligi ikinci tur karşılaşmasında Galatasaray Zalgiris Vilnius’u konuk edecek. Temsilcimiz Galatasaray ikinci turda rakibi karşısında galip gelerek üst tura çıkmanın mücadelesini verecek. Zalgiris ise Galatasaray karşısında aldığı 2-2'lik skoru, deplasmanda da lehine çevirmeye gayret gösterecek. Peki, Zalgiris nerenin takımı ve hangi ülkede yer alıyor? İşte, Zalgiris hakkında merak edilen bazı detaylar...

Haberin Devamı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya geliyor. Zalgiris’in en önemli oyuncuları Edvinas Gertmonas, Nassim Hnid, Joel Bopesu, Karashima, Verbickas olarak dikkat çekiyor. Peki Zalgiris Vilnius hangi ülkenin takımı, kadro değeri ne kadar? İşte, Zalgiris Vilnius takımı oyuncuları ve diğer bilgileri…

ZALGİRİS HANGİ ÜLKENİN TAKIMI?

Zalgiris Vilnius, Litvanya Ligi’nde mücadele ediyor. Lider Panecezys’ın 3 puan gerisinde olan Vilnius oynadığı 23 karşılaşmada sahadan 16 kez galip gelerek ayrıldı. Oynadığı karşılaşmalarda 44 gol atan Litvanya temsilcisi kalesinde 15 gol görürken ligin en az gol yiyen takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor.

Zalgiris Vilnius, Litvanya'nın en üst düzey futbol ligi olan A lyga'da yer alan bir futbol kulübüdür. 2022-23 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına katılma başarısı göstermiştir. Bu başarı sayesinde UEFA kulüp organizasyonlarında grup aşamasında yer alan ilk Litvanya takımı olmuştur.

Haberin Devamı

ZALGİRİS’İN KADRO DEĞERİ NE KADAR?

Zalgiris’in kadrosunda en değerli oyuncusu kaleci Advinas Germonas oldu. 27 yaşındaki tecrübeli ismin piyasa değeri 550 bin Euro.

Zalgiris’in hücum hattında Oyewust, Liviu Antal, Adama Fofona, Jansonas, Milickovic, Oliver Buff gibi isimler bulunuyor.

Litvanya temsilcisinin toplam kadro değeri ise 8 milyon Euro olduğu biliniyor.

ZALGİRİS NÜFUSU KAÇ?

Zalgirisi takımının bulunduğu Kaunas şehri 300 binlik bir nüfusa sahiptir.

BAKMADAN GEÇME!