Wimbledon saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Wimbledon 2022 Tenis Turnuvası canlı yayın için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Wimbledon saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda başlayacak Wimbledon 2022 Tenis Turnuvası canlı yayın için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2022 07:07

Wimbledon 2022 için geri sayım başladı. Wimbledon Tenis Turnuvası her sene büyük bir heyecanla bekleniyor. Dünyanın en prestijli tenis turnuvası olan Wimbledon bu sene yeniden oyuncularıyla seyircilerine kavuşacak. Pandemi nedeni ile karşılaşmalar 2020 yılında yapılmış, geçtiğimiz sene ise az sayıda seyirciye izin verilmişti. Peki, Wimbledon ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Wimbledon’ın ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Wimbledon 2022 yılında 27 Haziran’da başlayacak. TRT Spor Yıldız yayın akışına göre Wimbledon Tenis Turnuvası canlı yayını bugün saat 15:25'te başlayacak.

WIMBLEDON NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon, 27 Haziran’da başlayacak ve 10 Temmuz’da sona erecek. Dünyanın en başarılı raketlerinin karşı karşıya geleceği turnuvanın 14 gün sürmesi bekleniyor.

2020’de yapılmayan geçen yıl da kısıtlamalar nedeniyle az sayıda seyirciye izin verilen Wimbledon, TRT Spor Yıldız kanalından canlı yayınlanacak. Bu yıldan itibaren Wimbledon yeniden oyuncularıyla seyircilerine kavuşacak.

RUS VE BELARUSLU SPORCULAR İÇİN KARAR

Wimbledon yönetimi, İngiltere hükümetinin tavsiyesi sonrası Rus ve Belaruslu sporcuların turnuvaya katılmasını yasaklamıştı.

Haberin Devamı

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı sürdürdüğü işgal sebebiyle alınan bu kararın ardından ATP ve WTA, Wimbledon'ın kararının savaşa karşı olduğunu defalarca söyleyen Rus ve Belaruslu sporculara karşı bireysel bir tavır olduğunu savunup dev turnuvaya puan vermeyeceklerini duyurmuştu.

BAKMADAN GEÇME!