Whittaker Romero maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Whittaker Romero maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 15:32

Robert Whittaker ile Romero arasındaki UFC mücadelesi için nefesler tutuldu. Yeni Zelandalı boksörün Kübalı rakibi karşısında mücadele edeceği karşılaşma, Chicago'da gerçekleştirilecek. Tüm dünyada aynı anda canlı olarak izlenebilecek olan Whittaker Romero maçı, aksiyon dolu dakikalara sahne olacak. Peki, Whittaker Romero maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Robert Whittaker Romero maçı, orta siklette mücadele edecek olan iki isim için büyük önem arz edecek. UFC karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan rakipler, birbirlerini nakavt etmek için büyük çaba gösterecek. 

ROBERT WHİTTAKER ROMERO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UFC organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Whittaker Romero maçı, 9 Haziran'ı 10 Haziran'a bağlayan gün sabaha karşı 05.00'da oynanacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı izlenebilecek.

WHİTTAKER VE ROMERO KİMDİR?

20 Aralık 1990 tarihinde Yeni Zelanda'da dünyaya gelen Whittaker 1,83 boyuna ve 84 kiloya sahiptir. Whittaker'ın lakabı, 'Azrail'dir.

30 Nisan 1977 tarihinde Küba'da dünyaya gelen Yoel Romero 1,83 boy ve 84 kiloya sahiptir. Romero'nun lakabı, 'Tanrının askeri'dir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!