Voleybola Misli’den dev destek

Güncelleme Tarihi:

Voleybola Misli’den dev destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2023 07:00

Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru Misli oldu. Yıldırım Demirören imza töreninde “Demirören ailesi olarak branş ayırt etmeksizin Türk sporunu destekliyoruz. Türk sporuna elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz” derken TVF Başkanı Üstündağ “Misli’nin de desteğiyle hedefler hep sıradaki kupa” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli, Türk kadın voleyboluna desteğini artırıyor. Sultanlar Ligi’nin 2020-21 sezonundan itibaren isim sponsoru olan Misli, Türk kadın voleybolunun yanındaki güç olmaya devam ederek Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2 yıl boyunca resmi sponsoru oldu.

Kemer Country Club’da düzenlenen imza törenine Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oktay, Erdoğan Demirören, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Cengiz Zülfikaroğlu, Misli CEO’su Zafer Reisoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları Elif Şahin ve İlkin Aydın katıldı.

Haberin Devamı

Voleybola Misli’den dev destek

OLiMPiYATLARDA BU KEZ KÜRSÜDE YER ALMAK iSTiYORUZ

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Yıldırım Demirören’in Türk sporuna uzun yıllardır desteğine yakından şahit olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ben ilk olarak rahmetli Erdoğan Demirören ağabeyimizin özel ödülünü almıştım. Kendisi, ‘Ne kadar güzel şeyler oluyor bu voleybolda, benim voleybola sevgim ayrı’ demişti. Öncelikle Demirören ailesine Türk sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Misli.com Sultanlar Ligi dünyanın en iyi ligi. Avrupa’da son oynanan şampiyonada 2 Türk takımının oynaması Türk spor tarihinde bir ilktir.

BU GURURU TEKRAR YAŞATACAĞIZ

Geldiğimiz noktada son Avrupa şampiyonunu, son dünya şampiyonunu ve son olimpiyat şampiyonunu yenmiş bir takımımız var. Önümüzde olimpiyat seçmeleri var. Kesinlikle orada olacağız, daha önce de olimpiyatlarda mücadele etmiştik. Hedefimiz bu kez kürsüye çıkarak son iki şampiyonluğumuzda yaşattığımız mutluluğu milletimize tekrar yaşatmak.”

Voleybola Misli’den dev destek

Haberin Devamı

BiZLERE YAŞATTIKLARI GURUR iÇiN TEŞEKKÜRLER

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, bir ilki gerçekleştirip Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı kutlayarak, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bir Türk vatandaşı olarak, sahadaki mücadeleleri ve yürekleriyle elde ettikleri zaferlerle, her birimize yaşattıkları gurur için huzurlarınızda kendilerine teşekkür ederim. İlk önce Milletler Ligi’nde şampiyon oldular. Yine voleybol tarihimizde ilk defa ülkeler sıralamasında birinciliğe yükseldiler. Geçtiğimiz pazar günü gelen Avrupa şampiyonluğu ile de Milli Takım’ın adını bir kez daha tarihe yazdırdılar.

MiSLi MARKAMIZLA VOLEYBOLA OLAN DESTEĞiMiZi YENi BOYUTA TAŞIYORUZ

Haberin Devamı

Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın sonsuz destek ve yönlendirmeleri ile yapılan yatırımlar olmak üzere, spor bakanlarımızın yoğun çabaları ve federasyon başkanımızın ekibiyle birlikte nakış işler gibi uzun yıllar boyunca yaptığı özverili çalışmaların neticesinde bu başarıların elde edildiğine inanıyorum. Bu değerli çalışmalara bizler de Misli markamızla, 2020 yılından beri Sultanlar Ligi’ne isim sponsoru olarak elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Şimdi bu sürecimizi noktalarken, desteğimizi isim sponsorluğundan bir adım öteye taşıyor, bugün itibarıyla hem Sultanlar Ligi’nin hem de A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru oluyoruz.”

VOLEYBOLA SEVGiMiZ, iLGiMiZ RAHMETLi BABAMIZ ERDOĞAN DEMiRÖREN iLE BAŞLADI

Haberin Devamı

“Voleybola duyduğumuz sevgi ve ilgi, rahmetli babamız Erdoğan Demirören’in 1979 yılında Ankara Pazarları Voleybol Takımı’nı kurmasıyla başladı. Bizler de rahmetli babamızın spora verdiği desteği sürdürmeyi görev bildik.

Misli olarak kadınlarda ve erkeklerde basketbol ana sponsorlukları, Futbol Federasyonu lig ve isim sponsorlukları ile futbol kulüplerine olan desteğimizle, Türk sporuna elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz

iNANIYORUM Ki SPORCULARIMIZ DAHA NiCE BAŞARILAR GETiRECEK

Bugün ise başarılarıyla adını tüm dünyaya duyuran A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ve birbirinden değerli takımlarımızın yer aldığı Sultanlar Ligi’nin resmi sponsoru olarak, Türkiye’de son yıllarda hızla yükselen voleybol sporuna fayda sağlamaya devam etmenin heyecanını yaşıyoruz. İnanıyorum ki sporcularımızın üstün başarıları katlanarak sürecek ve Türk milletine daha nice sevinçler yaşatacaklar.

Haberin Devamı

Bu önemli iş birliğinin oluşumunda emeği geçen, başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a, yönetim kurulu arkadaşlarına, emeği geçen tüm federasyon ve misli profesyonellerine teşekkür ediyor, iş birliğimizin Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum.”

BiZLERi iZLEMEYE VE iNANMAYA DEVAM EDiN

Misli ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza törenine katılan milli voleybolcu İlkin Aydın da çok mutlu ve gururlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Türkiye’de güzel bir noktayı temsil ettiğimizi düşünüyorum ve daha yeni başlıyoruz. Başarımız katlanarak devam edecek. Olimpiyatlarda da şampiyonluk için oynayacağımızı düşünüyorum. Bizi izlemeye ve bize inanmaya devam edin, muhteşem bir ekip geliyor.” Elif Şahin ise yaptığı kısa açıklamada “Herkese teşekkürler. Desteğinizi her zaman hissettirdiğiniz için, bu gururu ülkemizi yaşattığımız için çok mutluyuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!