Umut Tahir Güneş kimdir? Beşiktaş'ta yeniden göreve getirildi

Güncelleme Tarihi:

Umut Tahir Güneş kimdir Beşiktaşta yeniden göreve getirildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2023 16:51

Umut Tahir Güneş, Beşiktaş'ta göreve yeniden getirilmesi üzerine araştırılan isim oldu. Bir önceki Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin döneminde basketbol şubesinden sorumlu olan Umut Tahir Güneş, Hasan Arat'ın başkanlık görevine gelmesinin ardından yeniden aynı göreve getirildi. Peki, Umut Tahir Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Umut Tahir Güneş, 1980 yılında Mardin’de doğmuştur. İş insanı Güneş evli ve 3 çocuk babasıdır. İyi derecede ingilizce ve Arapça bilmektedir.

Siyah-beyazlı kulüpten açıklamada, "Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve Avrupa Kupası'nda şampiyonluk hedefiyle sezona devam eden Beşiktaş Emlakjet Takımı'mızda Sayın Umut Tahir Güneş, yönetim kurulumuzun kararıyla basketbol şube sorumlusu olarak atanmıştır. Sayın Güneş'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." denildi.

Umut Tahir Güneş, Ahmet Nur Çebi yönetiminde de basketbol şubesinden sorumlu yönetici görevindeydi. Hasan Arat'ın başkan seçilmesiyle beraber görevinden istifa eden Güneş, 21 saat sonra tekrar eski görevine geri döndü.

BAKMADAN GEÇME!