Ufuk Sarıca: 'Bütün maçı domine ettik'

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Sarıca: Bütün maçı domine ettik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2024 10:29

Basketbol Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray’ı 88-72 mağlup eden Pınar Karşıyaka’nın yarı finaldeki rakibi Anadolu Efes oldu.

Haberin Devamı

Basketbol Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Pınar Karşıyaka, rakibini 88-72 mağlup ederek Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dörtlü Final'de Anadolu Efes’in rakibi oldu.

Galatasaray maçına dair açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, sarı-kırmızılı ekip karşısında çok iyi bir basketbol oynadıklarını dile getirerek, “Zor maçı savunma ve ribauntlarla kontrol altına aldık ve bütün maçı domine ettik. Özellikle maçın başında yaptığımız savunma, daha sonraki akıcı ve tempolu hücumlarımızla birleşince bütün maçı önde götürdük. Doğrulardan vazgeçmeyerek oynadığımız için bütün takımımı kutluyorum. Çok önemli bir iş başarıp yarı finale kaldık; ancak cuma günü yine bir final maçı oynayacağız. Anadolu Efes'e saygı duyuyoruz. Belki onlar maçın favorisi olabilir; ama biz kazanmak için tüm gücümüzü sahaya koyacağız. Pazar günü Konya'da son maçı oynamak istiyoruz. Tüm takıma ve bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan 16 Şubat Cuma günü Anadolu Efes’la karşı karşıya gelecek olan Pınar Karşıyaka, tek maç oynanacak yarı final maçında rakibini mağlup etmesi durumunda finale yükselen taraf olacak.

Ufuk Sarıca: Bütün maçı domine ettik

BAKMADAN GEÇME!