Turun anahtarı...

Güncelleme Tarihi:

Turun anahtarı...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 19:40

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, 3 maddeyle Galatasaray'ın turu atlamasını belirleyen unsurları sizler için aktardı.

Haberin Devamı

 Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ön eleme 2. maçında TT Arena'da Östersunds'ı konuk ediyor. Bu maç öncesi gazetemiz muhabiri Ali Naci Küçük Galatasaray'a turu getirecek unsurları belirledi. İşte Küçük'ün değerlendirmeleri: 

1- Galatasaray'ın turu geçmesi adına ilk 45 dakikayı mutlaka ve mutlaka önde kapatması gerekli. Çünkü Galatasaray taraftarının desteğini alıp, stadın bütünleşmesi adına Sarı-Kırmızılılar'ın daha ilk dakikalarda pozitif bir futbol ortaya koyup, skor avantajını ele geçirmesi gerekli. Bu yüzden turun anahtarı ilk 45 dakikada ortaya çıkacak skorda.

2- Igor Tudor, sürpriz bir kararla Rodrigues'i değil Sinan Gümüş'ü ilk 11'de tercih etti. Sinan'ın kampta ve İsveç'teki maçta da aklı Benfica'ya olan transferindeydi. Şimdi bugün, Sinan'ın göstereceği performans Galatasaray'ın kaderini tayin edecek en önemli unsurlardan birisi.

Haberin Devamı

3- Galatasaray'ın tur atlaması adına belki de en kilit rol ve misyon Sarı-Kırmızılı taraftarlara ait. Çünkü onların kötü bir futbol görmeye tahammülü yok. Sneijder'in ayrılığı ve geçen yıl ki kötü futbol sabır mekanizmalarını ortadan kaldrımış durumda. Ancak bugün Galatasaray'ı tura iten güç olmak adına Sarı-Kırmızılı tribünler olacaktır. Taraftarlar protesto ve tepki göstermeden takımını desteklemeliler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!