Türkiye Ukrayna voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda? Türkiye Ukrayna voleybol maçının detayları

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Ukrayna voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda Türkiye Ukrayna voleybol maçının detayları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2021 15:08

2021 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Türkiye-Ukrayna maçıyla devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki ikinci maçına çıkacak. Peki, Türkiye Ukrayna voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Türkiye Ukrayna voleybol maçının detayları…

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki ikinci maçı için geri sayım devam ediyor. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından bu yıl 32. kez gerçekleştirilecek organizasyona Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan birlikte ev sahipliği yapıyor. Ay-yıldızlılar, D Grubu'ndaki ilk maçında Romanya'ı 3-1 mağlup ederken, Ukrayna Hollanda'ya 3-0 yenilmişti. Peki, Türkiye Ukrayna voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Milliler, bugün saat 20.30'da Ukrayna karşılaşacak. Mücadele TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

Şampiyonada grup maçları 18-26 Ağustos'ta, 8'li finaller ise 28-30 Ağustos'ta oynanacak. Çeyrek final ile yarı final karşılaşmalarının 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacağı turnuvada şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları ise 4 Eylül'de oynanacak.

En başarılı takım SSCB

Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda 13 kez kupayı kazanan Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği (SSCB), en başarılı takım olarak dikkati çekiyor.

Organizasyonda Rusya 6 kez şampiyonluk elde ederken, Sırbistan ise 3 defa mutlu sona ulaştı. Polonya, Batı Almanya ve İtalya 2'şer kez kupayı müzelerine götürürken, Çekoslovakya, Hollanda ve Bulgaristan ise birer kez şampiyonluğa ulaştı.

Türkiye ise 14 kez yer aldığı Avrupa Şampiyonası'nda 2'şer kez ikincilik (2003, 2019) ve üçüncülük (2011, 2017) elde etti. 

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!