Türkiye-Peru voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Filenin Sultanları Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri üçüncü maçına çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye-Peru voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak Filenin Sultanları Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri üçüncü maçına çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2023 23:50

Türkiye Peru voleybol maçı canlı yayını ile ekranlara geliyor. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nda Porto Riko ve Bulgaristan karşısında ikide iki yapan Filenin Sultanları, bu kez Peru karşısında galibiyet hedefliyor. Elemelerde gruplarında ilk 2’ye kalan takımlar, Olimpiyat Oyunları’na katılacak. Sultanlar ilk 2’ye giremese bile 2024 Milletler Ligi ve sonrasında belirlenecek dünya sıralaması ile Paris şansını sürdürecek. Gözler şimdi Paris Olimpiyat Elemeleri Türkiye Peru voleybol maçı canlı yayın bilgisinde. Peki, Türkiye Peru maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, o karşılaşma hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Peru karşısında mücadele verecek. Voleybol Milletler Ligi ve Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon olan Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılım yolunda Peru ile karşılaşacak. A Milliler, bu karşılaşmanın ardından da Arjantin, Brezilya ve Belçika ile karşı karşıya gelecek. Paris biletini almak için parkeye çıkacak olan Filenin Sultanları Peru maçında ciddi mücadele verecek. Heyecanla beklenen maç TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Peki, Türkiye Peru voleybol maçı hangi kanalda? İşte, ayrıntılar.

TÜRKİYE PERU VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

B Grubu’nda mücadele eden Filenin Sultanları, üçüncü maçında Peru ile karşılaşacak. Türkiye-Peru mücadelesi 19 Eylül salı günü saat 07.00’de oynanacak. Mücadele TRT Spor ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri Grupları şu şekilde:

A Grubu (Çin):

Çin, Kanada, Çekya, Dominik Cumhuriyeti, Meksika, Hollanda, Sırbistan, Ukrayna

B Grubu (Japonya):

Japonya, Türkiye, Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin, Peru

C Grubu (Polonya):

Polonya, Kolombiya, Almanya, İtalya, Güney Kore, Slovenya, Tayland, ABD

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Tokyo'da oynayacağı maçların programı şu şekilde:

19 Eylül:

07.00 Türkiye - Peru

20 Eylül:

07.00 Türkiye - Arjantin

22 Eylül:

10.00 Türkiye - Brezilya

23 Eylül:

13.30 Türkiye - Japonya

24 Eylül:

10.00 Türkiye - Belçika

BAKMADAN GEÇME!