Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Yayıncı kanal belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda Yayıncı kanal belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2020 07:12

UEFA Uluslar Ligi'nde Macaristan ve Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına 30 Ağustos Pazar günü başladı. Futbolseverler şimdi ise Macaristan'la oynanacak müsabakaya ilişkin, tarih ve yayıncı kanal bilgisini sorguluyor. Öte yandan A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu da açıklandı. Peki, Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Türkiye ve Macaristan UEFA Uluslar Ligi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta yer alan her iki ekip de maçtan galip ayrılmak istiyor. Ay-yıldızlı ekip, kendi sahasında galip ayrılmak için mücadele edecek. İşte, Türkiye Macaristan maçı hakkında ayrıntılar...

Türkiye-Macaristan karşılaşması 3 Eylül Perşembe günü Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Bu zorlu mücadele Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Dias düdük çalacak. Dias'ın yardımcılıklarını Rui Tavares ve Paulo Soares yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hugo Miguel olacak.

ADAY KADRO AÇIKLANDI

UEFA Uluslar Ligi'nde Macaristan ve Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 3 Eylül'de Sivas'ta Macaristan ve 6 Eylül'de deplasmanda Sırbistan ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım aday kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Kaleciler: Fehmi Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (US Sassuolo), Nazım Sangare (Fraport TAV Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Ozan Muhammed Kabak (Schalke 04), Yıldırım Mert Çetin (Verona), Cengiz Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (AS Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (RC Celta de Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf).

BAKMADAN GEÇME!