Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tokyo Olimpiyatlarında yeni mücadele

Güncelleme Tarihi:

Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Tokyo Olimpiyatlarında yeni mücadele
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2021 08:18

Türkiye İtalya voleybol maçı için nefesler tutuldu. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda B Grubu ilk maçında son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 mağlup ederek oyunlara galibiyetle başladı. Bu gelişmenin ardından spor severler bir sonraki karşılaşma olan Türkiye - İtalya maçının ne zaman oynanacağını ve karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini araştırmaya başladılar... İşte Filenin Sultanları'nın maç programı

Haberin Devamı

 A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndaki ikinci maçında yarın İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Ariake Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 10.25'te başlayacak.

Tokyo 2020'deki ilk maçında son olimpiyat şampiyonu Çin'i net setlerle 3-0 mağlup eden ay-yıldızlı ekip, B Grubu'ndaki ikinci maçında İtalya ile mücadele edecek.

A Milli Takım, FIVB Uluslar Ligi'nde mayıs ayında İtalya ile karşılaşmış ve rakibini 3-0 mağlup etmişti. Ay-yıldızlılar, rakibini olimpiyat oyunlarında da yenerek iyi başlangıcını sürdürmek istiyor.

Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Tokyo Olimpiyatlarında yeni mücadele

TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı ekip, olimpiyat oyunlarındaki ikinci maçında 27 Temmuz Salı günü İtalya ile yapacak. Müsabaka, TSİ 10.25'te başlayacak.. Millilerimizin oynayacağı tüm müsabakalar TRT Spor ve TRT SPOR YILDIZ kanallarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Milli takım 29 Temmuz’da ABD ile, 31 Temmuz’da Arjantin ile 2 Ağustos’ta ise Rusya ile karşı karşıya gelecek.

İDDAA'DA FAVORİ İTALYA

Çin maçına da favori olarak çıkmayan Filenin Sultanları'nın iddaa oranı 3,35 olarak dikkat çekiyor. İtalya'ya verilen iddaa oranı ise 1,11 ve İtalyanlar bize karşı maça favori olarak çıkıyor. 

Sabahın erken saatlerinde Çin ile ABD mücadelesinin uzun soluklu olması beklenirken, günün programına bakıldığında "Hangi maç uzun sürer?" sorusuna ikinci sırada verilecek cevap, "İtalya-Türkiye" olarak dikkat çekiyor.

Toplam sayı sayısında barem 175.5 olarak belirlendi.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZIN MAÇ TAKVİMİ

27 Temmuz - 10:25 | Türkiye - İtalya

29 Temmuz - 10:25 | Türkiye - ABD

31 Temmuz - 08:20 | Türkiye - Arjantin

2 Ağustos - 08:20 | Türkiye - Rusya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!