Türkiye İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor, şifresiz mi? FIVB 2023 Milletler Ligi Türkiye İtalya maçı yayın bilgisi!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor, şifresiz mi FIVB 2023 Milletler Ligi Türkiye İtalya maçı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 19:06

Filenin Sultanları FIVB 2023 Milletler Ligi’nde zorlu mücadeleye çıkıyor. Türkiye İtalya voleybol maçı sat kaçta başlayacak? sorusu binlerce sporsever tarafından merak ediliyor. Önceki gün FIVB Milletler Ligi'ndeki ikinci maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları İtalya karşısında da galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Peki, Türkiye İtalya voleybol maçı hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi yayınlanacak? İşte yayın bilgisi!

Haberin Devamı

Milletler Ligi’ne hızlı bir başlangıç yapan ve çıktığı 2 karşılaşmadan da galip ayrılan A Milli Kadın Voleybol Takımımız İtalya ile karşı karşıya geliyor. Milletler Ligi’nde her hafta 4 karşılaşma oynayan Filenin Sultanları 12-16 Temmuz'da ABD'nin ev sahipliğinde Arlington şehrinde düzenlenecek finallere adını yazdırmayı hedefliyor. Peki, Türkiye İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar…

TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

İlk 2 karşılaşmadan da galip ayrılan Filenin Sultanları 3. maçta İtalya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye – İtalya FIVB 2023 Milletler Ligi voleybol maçı 3 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Maç, TRT Spor Yıldız ve TRT Spor'dan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

FİLENİN SULTANLARI, MİLLETLER LİGİ'NDE 2'DE 2 YAPTI

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nin ilk haftasında Güney Kore'yi 3-0, Sırbistan'ı 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı 2’de 2 yaptı. FIVB Milletler Ligi'nde mücadele eden olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci maçta Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.

BAKMADAN GEÇME!