A Milli Takımımız'dan golsüz prova!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2018 19:51

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde yapacağı Rusya maçı öncesi Bosna Hersek ile hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi. Pozisyon zenginliği olan ve yüksek tempoda oynanan karşılaşmada net fırsatlar yakalayan A Millilerimiz aradığı golü bulamadı ve maç golsüz tamamlandı. A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi UEFA Uluslar Ligi'nde 14 Ekim tarihinde deplasmanda Rusya ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

STAT: Rize Yeni Şehir
HAKEMLER: Sergei Karasev (xx), Igor Demehko (xx), Aleksey Lunev (xx)
TÜRKİYE:  Sinan (xx)- Şener (xx)(Dk.86 Mert x), Kaan (xx)(Dk.82 Ertuğrul x), Çağlar (xx), Ömer (xx)- Mahmut (x)(Dk.65 Yunus x), Okay (xx), Cengiz (xx)(Dk.80 Serdar x), Oğuzhan (xx)(Dk.86 Berkay x), Hakan (xxx),  Enes (x)(Dk.46 Cenk x)
BOSNA-HERSEK: Sehic (xx)(Dk.46 Begovic x),  Todorovic (xx), Vranjes (xx), Zukanovic (xx), Nastic (xx), Krunic (xx)(Dk.81 Saric x), Cimirot (xx), Visca (x)(Dk.46 Milosevic x), Pjanic (xx)(Dk.46 Prcic xx), Zakaric (xx)(Dk.68 Kenan Kodro x), Dzeko (xx)(Dk.46 Bajic x)
SARI KART: Vranjes (Bosna-Hersek

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

A Milli Takımımızdan golsüz prova

NOTLAR:

Haberin Devamı

15 bin Türk bayrağı dağıtıldı

Türkiye- Bosna Hersek maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Rize Şehir Stadının tribünlerine gelen 15 bin futbolsevere bayrak dağıtıldı

3000 bin Üniversiteli taraftar şov yaptı

Bu arada milli maçı izlemeye gelen Karadeniz Teknik Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden 3000 kadar üniversiteli öğrenci karşılaşma öncesi futbol takımına destek tezahüratları yaparken tribünler tarafından alkışlandılar. Yönetici Cengiz Zülfikaroğlu maç biletlerinin bir gün önceden tükendiğini belirterek “Konya, Trabzon ve Eskişehir’den sonra ilk kez Rize’de milli maç oynanıyor. Rize, Trabzon, Samsun., Giresun, Artvin’den çok sayıda futbolsever akın ettiler. Anadolu milli maçlara özel ilgi gösteriyor” dedi.

A Milli Takımımızdan golsüz prova

Dostluk yemeğinde bir araya geldiler

Milli Takımımızın Bosna-Hersek ile Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda oynayacağı özel maç öncesi, yemek organizasyonu yapıldı.
Rize'de gerçekleşen yemeğe, TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Bosna-Hersek Futbol Federasyonu Başkanı Elvedin Begic ile diğer yetkililer katıldı. Türkiye ile Bosna-Hersek heyetleri arasındaki yemek karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.

Okan Buruk’tan Milli takıma destek

Milli maçın oynandığı Rize’de Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, yardımcıları ile Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, antrenör Tayfur Havutçu ve 2. Başkan Servet Yardımcı’yı kamp yaptıkları otelde ziyaret ederek başarı diledi.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

A Milli Takımımızdan golsüz prova

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!