Türkiye Andorra maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı izlenecek? İşte Milli maçın muhtemel 11'leri!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Andorra maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı izlenecek İşte Milli maçın muhtemel 11leri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2019 14:42

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında, Türkiye, Vodafone Park Stadı'nda bu akşam Andorra'yı konuk edecek. A Milliler Andorra karşısında galibiyet için büyük mücadele edecek. Milli maça dakikalar kala, muhtemel 11'ler belli oldu. Öte yandan İstanbul'da yapılacak dev mücadelede 40 bin Ay-Yıldızlı seyircinin yer alması bekleniyor. Peki, Türkiye Andorra maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı izlenecek? İşte, Milli maça dair merak edilen bilgiler...

Haberin Devamı

A Millî Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında Andorra ile karşı karşıya gelecek. İstanbul Vodafone Park Stadı’nda oynanacak olan maçı İskoçya Futbol Federasyonundan hakem Donald Robertson yönetecek. Ay-yıldızlı ekipte Oğuzhan Özyakup ve Cengiz Ünder, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı. Nefeslerin tutulduğu maça saatler kala, karşılaşmanın detayları da merak konusu oldu. Peki, Türkiye Andorra maçı hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta? Milli maç ne zaman?

Türkiye, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında İstanbul'da Andorra karşı karşıya gelecek. A Milli Futbol Takımımız’ın Andorra mücadelesinde, tribünlerde 40 bin seyircinin olması bekleniyor. Türkiye Andorra karşılaşmasını tribün dışında takip edecek olan futbolseverler ise internet üzerinden araştırma yapıyor. Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

TÜRKİYE ANDORRA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye Andorra milli maçı 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Andorra mücadelesini İskoçya Futbol Federasyonundan hakem Donald Robertson yönetecek. Robertson'ın yardımcılıklarını Sean Carr ve Douglas Potter yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kevin Clancy olacak.

Milli takımda Oğuzhan Özyakup ve Cengiz Ünder, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı. Ay-yıldızlı ekipte bu mücadele öncesi Okay Yokuşlu, Dorukhan Toköz ve Nazım Sangare'nin de sakatlıkları bulunuyor.

Andorra son antrenmanını yaptı

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak olan Andorra, son idmanını maçın oynanacağı Beşiktaş Park’ta gerçekleştirdi. Andorra Teknik Direktörü Koldo Alvarez gözetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılırken, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas çalıştı.

Türkiye - Andorra maçına 40 bin seyirci

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden yapılan açıklamada, futbolseverlerin mücadeleye yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Taraftarlara teşekkür edilirken, tribünde yaklaşık 40 bin Ay-Yıldızlı seyircinin yer alması bekleniyor.

Muhtemel 11:

Haberin Devamı

Türkiye: Mert (Sinan), Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Ozan, İrfan Can (Kaan) Hakan, Deniz Yusuf, Cenk (Kenan)

Aday kadro

A Milli Takım'ın Andorra maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Yıldırım Mert Çetin (Roma), Cengiz Umut Meraş (Le Havre).

Orta saha: Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Efecan Karaca (Alanyaspor), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Milan).

Haberin Devamı

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf).

Milli takımın son 6 yıldaki en farklı galibiyeti Andorra'ya karşı

A Milli Futbol Takımı, 96 yıllık tarihindeki en farklı galibiyetlerinden birini Andorra karşısında elde etti.

Milli takım, 6 Eylül 2013'te Kayseri'de oynanan mücadelede rakibini 5-0 yendi. Umut Bulut'un "hat-trick" yaptığı karşılaşmanın diğer golleri Burak Yılmaz ve Arda Turan'dan gelmişti.

Bu sonuç, ay-yıldızlı ekibin son 6 yıldaki en farklı galibiyeti olarak da kayıtlara geçti.

Milliler, o tarihten bugüne kadar oynadığı 65 mücadelede 5 farklı bir galibiyet elde edemedi.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı ekip bu süreçte Moldova ve Bulgaristan'ı 4-0 yendi.

Şenol Güneş yönetimindeki 57. karşılaşma

A Milli Futbol Takımı'nın başındaki ikinci dönemini geçiren Şenol Güneş, ay-yıldızlı ekiple 57. maçına Andorra mücadelesiyle çıkacak.

Şenol Güneş yönetiminde 56 maçta milliler, 28 galibiyet, 13 beraberlik ve 15 yenilgi yaşadı. Türkiye, Güneş yönetiminde 85 gol atarken, kalesinde 53 gole engel olamadı. A Milli Takım, Şenol Güneş yönetiminde 38 resmi maç yaptı. Türkiye, Güneş idaresindeki resmi maçların 23'ünü kazanırken, 8'ini yitirdi, 7'sinde ise eşitliği bozamadı. Bu maçlarda 70 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 32 gol gördü.

BAKMADAN GEÇME!