Tunus Türkiye Milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Tunus Türkiye Milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 10:01

Tunus Türkiye milli maçı ile iki ülke özel karşılaşmada karşı karşıya gelecek. Milli Takım mücadele öncesi son hazırlıklarını tamamladı ve bugün karşılaşmanın oynanacağı ülke olan İsviçre'ye hareket edecek. Peki Tunus Türkiye Milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

İsviçre'nin Cenevre kentinde 1 Haziran'da Tunus ile özel maçta karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarına başladı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri'ndeki antrenmanda dün oynanan İran maçında uzun süre alan futbolcular, rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer isimler ısınmanın ardından dar alanda kısa pas ve taktiksel çalışma yaptı. Milliler, Türkiye'deki son antrenmanını yapacak ve saat 14.55'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla İsviçre'ye hareket edecek.

Tunus Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Tunus Türkiye maçı 1 Haziran Cuma günü oynanacak. Karşılaşma saat 21:15'te başlayacak. Hazırlık maçını yayınlanacağı kanal henüz açıklanmazken, Türkiye - İran hazırlık karşılaşmasını S Sport ve Kanal 7 yayınlamıştı.

Alain Bieri maçı yönetecek

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nın 1 Haziran Cuma günü Tunus ile oynayacağı özel maçı İsviçre Futbol Federasyonundan Alain Bieri yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İsviçre'nin Cenevre kentiyle aynı adı taşıyan statta TSİ 21.15'te başlayacak müsabakada Bieri'nin yardımcılıklarını Alain Heiniger ve Jan Koebeli üstlenecek.

Maçın dördüncü hakemi ise yine İsviçre Futbol Federasyonundan Stephane De Almedia olacak.

Millilerin son hazırlık karşılaşmasında çıkan ilk 11;

Serkan Kırıntılı, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Mehmet Topal, Cengiz Ünder, Emre Akbaba, Cenk Tosun

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!