Tüm Türkiye'de Avrupa Şampiyonluğu çoşkusu!

Güncelleme Tarihi:

Tüm Türkiyede Avrupa Şampiyonluğu çoşkusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:16

A Milli Kadın Voleybol takımımızın Sırbistan ile oynadığı CEV Avrupa Kupası final karşılaşmasını kazanmasının ardından tüm Türkiye'de büyük coşkuyla karşılandı.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol takımımız CEV Avrupa Şampiyonasında Finalde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. İlk seti kazanan Sırbistan karşısında 1-1'i yakalayan Milliler 3. seti rakibine verse de art arda aldığı 2 setle birlikte Şampiyonluğa ulaştı. Zaferin ardından Tüm Türkiye'de yaşanılan büyük coşku, şehir meydanlarına ve parklara taştı. Türk bayrakları ile ülkenin dört bir yanında yaşanılan sevinç gösterileri geceye damga vurdu. 

İSTANBUL'DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ!

A Milli Kadın Voleybol takımımızın Sırbistan ile yaptığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final karşılaşması, İstanbul'da Beyoğlu ve Şişli Belediyesi'nin, Feshane, Kasımpaşa Meydanı ve Maçka Sanat Parkı'nda kurulan dev ekranda canlı yayınla binlerce insan tarafından izlendi. Melissa Vargas'ın son sayısıyla birlikte gelen şampiyonluk, İstanbul'un bir çok noktasında büyük bir sevinç gösterisine sahne oldu.

Haberin Devamı

ANKARADA'DAN FİLENİN SULTANLARINA TAM DESTEK!

Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanlarının başarısı başkentin çeşitli yerlerinde vatandaşlar tarafından kutlandı. Ellerinde Türk bayrağı olan vatandaşlar konvoylar oluşturdu ve kornalar ile şampiyonluğu kutladı. Bazı vatandaşlar ise şampiyonluk sevincini Güvenpark’ta yaşadı. Vatandaşlar şampiyonluğu kutlarken yoldan geçen araçlar ise kornalar ile eşlik etti.

Tüm Türkiyede Avrupa Şampiyonluğu çoşkusu

ERZİNCAN'DA MİLLİ ÇOŞKU!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Sırbistan'ı mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olduğu final maçını Erzincanlı vatandaşlar, Kent Meydanında kurulan dev ekrandan izledi. Ay yıldızlı ekibin şampiyonluğa ulaşması sonrası meydanı dolduran kalabalık büyük bir coşku yaşadı. Erik Dalı oynayarak sevincini yaşayan Erzincanlıların bu anları sosyal medyada da çok konuşuldu.

Tüm Türkiyede Avrupa Şampiyonluğu çoşkusu

Haberin Devamı

KASTAMONU TEK YÜREK OLDU!

Avrupa Şampiyonluğunu kutlayan bir diğer şehir de Kastamonu oldu. Genç yaşlı yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile final maçının heyecanını yaşamak için şehir meydanını doldurdu. Cide ilçesinde büyük coşkuyla kutlanan zafer gösterileri unutulmaz anlara sahne oldu. 

Tüm Türkiyede Avrupa Şampiyonluğu çoşkusu

BİLECİKTE'DE BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

Büyük heyecana sahne olan final müsabakasında Sırbistan'ı karar setinde mağlup eden Filenin Sultanlarına Bilecik'ten de büyük desek geldi. Ellerinde Türk bayraklarıyla şehir merkezine maçı izlemeye gelen Bilecikli vatandaşlar, galibiyet sonrası büyük bir mutluluk yaşadı.

Haberin Devamı

Tüm Türkiyede Avrupa Şampiyonluğu çoşkusu

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!