Tudor'dan flaş karar! Ailesini gönderdi...

Güncelleme Tarihi:

Tudordan flaş karar Ailesini gönderdi...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 09:35

İgor Tudor, Ataköy’de bir otelde beraber yaşadığı ailesini, “Tesislere taşınıyorum. İşime yoğunlaşacağım” diyerek memlekete gönderdiHırvat hocanın bu kararı, "Ailesi gitti. İstifa mı edecek?" sorusunu da doğurdu.

Haberin Devamı

Liderlik koltuğunda oturmasına rağmen sürekli olarak "Gönderilecek" baskısı altında görev yapan Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, ilginç bir karara imza attı. Ailesini ülkesi Hırvatistan'a gönderen Igor Tudor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşamaya başladı. Eşi ve çocuklarının yanı sıra anne ile babasını da ülkesi Hırvatistan'a yollayan Igor Tudor, ailesine devre sonuna kadar sadece Galatasaray'a konsantre olmak istediğini söyledi ve tesislere taşındı.

ÜÇ YARDIMCISI TUDOR'UN HEP YANINDA
Florya'da kalmaya başlayan Tudor, Akhisar galibiyetiyle liderliği geri aldı. 7/24 tesislerde yaşayan Hırvat hoca idman sahasının zemininden, futbolcuların yemeklerine kadar her sorunla ilgileniyor ve tüm mesaisini Florya'da harcıyor. Tudor'u yardımcı antrenör Hari Vukas, kaleci antrenörü Sandro Tomic ve kondisyoner Toni Modriç de yalnız bırakmıyor. Video odasında hem Galatasaray hem de rakipleri detaylıca analiz eden Tudor ve yardımcıları devreyi lider bitirmek için adeta Florya'da yatıp Florya'da kalkıyor. (A Spor)

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!