Transfer Haberleri: Samsunspor, Douglas Costa ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Transfer Haberleri: Samsunspor, Douglas Costa ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2024 15:50

Samsunspor, son olarak MLS takımlarından LA Galaxy'de forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas Costa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Samsunspor, önemli bir transferi sonuçlandırmak üzere.

Karadeniz ekibi, kariyerinde daha önce Bayern Münih ve Juventus gibi önemli takımların formasını giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Douglas Costa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Son olarak LA Galaxy forması giyen ve şu anda serbest statüde olan 33 yaşındaki futbolcunun transferi imzaya kaldı. Costa, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek kendisini Karadeniz ekibine bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Önemli bir kariyere sahip olan Douglas Costa, 31 kez Brezilya Milli Takım formasını da giydi. Tecrübeli futbolcu daha önce 3’er kez Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A şampiyonlukları da yaşadı.

BAŞKAN YILDIRIM: UFAK PÜRÜZLER KALDI

Spor Arena'dan Muhammet Duman'a konuşan Samsunspor Başkanı Yüksek Yıldırım; "Douglas Costa transferini bugün yarın netleştireceğiz. Bir iki ufak pürüzler var. Görüşmelerde bir yere kadar geldik. İnşallah ya bugün yada yarın sonuçlanacak. 2,5 yıllık bir kontrat sunduk, kontratın detaylarını konuşuyoruz." dedi.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!