Trabzonspor'dan Beşiktaş’ın yıldızına kanca!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan Beşiktaş’ın yıldızına kanca
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 22:03

Ezeli rakibi Beşiktaş’ta fazla süre alamayan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan İnler’i gözüne kestiren bordo mavili kulüp, ciddi biçimde nabız yoklamaya başladı. Şimdi siyah beyazlıların vereceği karar bekleniyor.

Haberin Devamı

TRANSFERE hızlı bir giriş yapan Trabzonspor’da rota Beşiktaş’ta aradığını bulamayan Gökhan İnler’e çevrildi. İngiltere’nin Leiceister City ekibinde ‘Peri Masalı’nın yazılışı ve tarihi şampiyonluğa şahitlik edip Beşiktaş’ın yolunu tutan Gökhan, geride kalan sezonda siyah beyazlılarda da dilediği kadar süre alamadı.

Gökhan, 2016-2017’de Beşiktaş formasını giydiği 30 karşılaşmada yalnızca 1406 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu siyah beyazlılara, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 1’er asistlik katkı sağladı.

Ersun Yanal alınmasını istiyor
Trabzonspor cephesinde özellikle teknik direktör Ersun Yanal’ın, orta sahayı kuvvetlendirmek adına Gökhan İnler’i takımında görmek istediğini belirttiği ifade edildi.

Yanal’ın bu talebi, başkan Muharrem Usta’dan da olumlu karşılık buldu. Bordo mavili kulübün, Gökhan için nabız yoklamaya başladığı ve siyah beyazlılarla temasa geçtiği öğrenildi. Şimdi Beşiktaş yönetiminin vereceği karara göre hareket edilecek. Tolgay için de temaslarda bulunan Fırtına, bu oyuncudan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!