TFF Başkanlık Seçimi ne zaman, saat kaçta? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

TFF Başkanlık Seçimi ne zaman, saat kaçta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 02:09

TFF Başkanlık Seçimi için geri sayım başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimi ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Olağanüstü Genel Kurul'da seçilecek. Nihat Özdemir'in istifasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanının belirleneceği tarih belli oldu. Peki, TFF Başkanlık Seçimi ne zaman? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi 16 Haziran’da yapılacak. İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı, 17 Haziran 2022 Cuma günü aynı saatte ve aynı yerde yapılacak.

Yeni TFF Başkanı'nın belirleneceği Olağanüstü Genel Kurul 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak. Nihat Özdemir, geçtiğimiz hafta istifa kararı almış ve yerine vekaleten Başkan Vekili Servet Yardımcı göreve gelmişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından TFF Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta bir araya geldi. Toplantıda yeni başkanın belirleneceği Olağanüstü Genel Kurul'un 16 Haziran'da yapılması kararı alındı.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Servet Yardımcı başkanlığında toplantı yapmıştır.

Yönetim Kurulu toplantısında; TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Ankara’da yapılması kararlaştırılmıştır.

BAKMADAN GEÇME!