Talisca’yı Orman savunacak

Güncelleme Tarihi:

Talisca’yı Orman savunacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 22:16

Hakem ve gözlemcilerin maçta görmeyip rapor etmedikleri hareketi yapan Brezilyalı, 41. maddeyle PFDK’ya gönderildi. Duruşma talep eden Beşiktaş’ta Talisca’nın savunmasını başkan Orman üstlenecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞLI futbolcu Anderson Talisca, tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.

1-1 sona eren Fenerbahçe derbisinde kaleci Volkan Demirel’e yaptığı orta parmak hareketi, hakemler ve gözlemcilerin raporlarında yer almayan Brezilyalı yıldız, televizyon görüntüleri doğrultusunda cezalandırılabilir.

Öyle ki televizyon görüntülerini izleyen TFF Hukuk Müşavirliği, Anderson Talisca hakkında sevk kararı verirken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in PFDK’ya sevkine gerek görmedi.

Siyah beyazlı futbolcunun, disiplin talimatnamesinin 41. maddesi doğrultusunda Disiplin Kurulu’na gönderilmesine karar verildi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

DİSİPLİN talimatnamesinde bulunan 41. maddede, “Kişilik haklarına saldırı, hakaret ve tehdit” başlığı yer alıyor. Bu maddeden yola çıkıldığında ise Beşiktaşlı Anderson Talisca’nın minimum 2-5 karşılaşmadan men cezası alması bekleniyor. Söz konusu kararın Beşiktaş Kulübü’ne iletilmesi sonrasında ise siyah beyazlılar konuya dair çalışmalarını yapmaya başladılar.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü’nün Anderson Talisca-Volkan Demirel olayına dair savunma yapabilmek adına duruşma talebinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında...

Ayrıca duruşma düzenlenmesine karar verildiği takdirde Talisca’nın savunmasını, bizzat Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın üstleneceği de öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!